Kevätmessuilla

Viikonloppu! Ja millainen aloitus sille! Helsingin Messukeskuksessa järjestetään tänä viikonloppuna kaikkien viherpeukaloiden, sisustusintoilijoiden ja puutarhaunelmoijien ykköstapahtuma: Kevätmessut. Yhdellä lipulla (kiitos muuten Cilla'sille lipusta!) pääsee mm. OmaPiha, OmaKoti ja Sisusta-messuille. 

Ensimmäinen tunti messuhallissa meni minulta kierrellessä, kaarrellessa ja ihmetellessä, mitä kevät jälleen pihoille ja parvekkeillemme tuokaan! (Tai siis eihän kevät tuo muuta kuin valon, kaikki muu on kannettava itse! :D) Tässä joitakin kuvia kukkapaljoudesta, että pääsette fiilikseen:
(www.kukkala.fi)
Kun maltoin mieleni, pysähdyin Mosa Interiorsin näyttelypaikalle. Esillä oli kauniita piensisustustuotteita, servettejä, kukkaruukkuja, karkkirasioita... suurin osa suloisissa pastelliväreissä. Minun mukaani tarttui muutama lasipurkki (tulevia kukka-asetelmia ajatellen) ja silkkikukat, jotka saavat olla maljakoiden täytteenä kunnes taas tulee leikkokukkien vuoro koristaa kotia. Ne kaikki pääsivät olohuoneen tv-tason päälle silmäniloksi:


Mosa Interiorsin osastolla eivät hinnat huimanneet: lasipurkit maksoivat 1-3 euroa kappaleelta koosta riippuen ja palvelu oli tosi ystävällistä. Yrityksellä on myymälä Helsingin Tapanilassa Kehäradan tuntumassa - siellä täytyy kyllä pistäytyä kevään edetessä!

Toinen messuostos liittyy jo aiemmin sivuttuun aiheeseen eli siivoukseen. Se on nimittäin sappisaippua!


En tiedä, kuinka moni on ainakaan lapsiperheessä selvinnyt ilman tätä ihmeainetta. Minä en uskalla edes ajatella elämää ilman sitä :) Mikä muu irrottaa ruohotahrat housujen polvista tai kuulakärkikynän vaaleasta sängynpeitosta?

Kukka-aiheisiin palatakseni on sanottava, että puutarhamaailman muotia ovat tällä hetkellä selkeästi orkideat, yrtit, mehikasvit ja amppelit. Etenkin orkideojen värimaailma on jo niin kirjava, ettei sellaista sävyä taida olla olemassakaan, jota ei orkideoista löytyisi. Vai mitä sanotte tästä?


Onkohan kasteluveden sekaan pudonnut paketillinen puuvärejä? :) 

Se on puutarha-asioissa mukavaa, ettei viherpeukalointi ulkotiloissa ole nykyään enää vain omakotitalojen omistajien yksinoikeus. Niin sisustuslehdet kuin puutarhamyymälätkin tuovat jatkuvasti uusia ideoita suurten pihojen lisäksi myös pikkuparvekkeille. Niistä tämä kaupunkiasuja kiittää! <3 Onhan tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus työntää halutessaan sormet multaan. Parveke- ja terassiviljely on syystäkin in!


Kun messujen jäljiltä talsin hengästyneenä ja jalat turvoksissa kotiin (miksi en ikinä muista, että messuille pitää laittaa kevyet kengät jalkaan!), kynnyksellä odotti kortti ihanilta ystäviltäni <3 <3 Kiitos tytöt!

Pöydällä olisi pino kokeita korjattavana, mutta voi olla, että joudun sitä ennen ottamaan värikynälaatikon esiin :) 

P.S. Tutustuin tänään myös tällaiseen suht uuteen lehteen. Uusin numero odottaa yöpöydällä. Ensi yönä pää on takuulla täynnä huonekalu- ja kukkaunia, mutta sehän passaa! 
Kommentit

  1. Kuulostaa siltä, että messukäyntisi oli oikein onnistunut :) Kiitos kuvasta <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit