Karkkia, karkkia!

Eilen töistä lähtiessäni iski makeanhimo ja kurvasin Uudenmaankadun kautta kotiin. Siellä sijaitsee karkkikauppa Sweetheart (http://www.sweetheart.fi). Pienessä liikkeessä on sokerinen tunnelma eikä vain siksi, että lasipurkit pöydillä pullistelevat sokerihiirien herkkuja. Kurkatkaapa näitä kuvia:
Niin kaunista ja arvaatte varmaan, mikä valinnanvaikeus! Tikkareita, pääsiäissuklaita, lakuja... ja käsintehtyjä vaahtokarkkeja :) Ostin pussillisen viimeksi mainittuja ja se sisälsi muun muassa vadelman, limen ja vaniljan makuja. (Alla olevassa kuvassa on ne, joita en ahminut ennen kuin ehdin kotiin...)
Ei totisesti mitään tusinatavaraa nämä Sweetheartsin "vaahtarit", vaikka minulle maistuvat kyllä markettienkin makeiset. Oletteko muuten huomanneet Pandan uudet karkkirasiat? Sopivat silmänruoksi nekin!


Makeanhimon varalta kotoani löytyy lähes aina jotain sokerista. Yleensä irtokarkkeja kuten tälläkin kertaa. Jos en juoksisi ja urheilisi, olisin varmasti jo 200-kiloinen :) Onneksi kivat (liikunta)harrastukset mahdollistavat muita himoja. Ainoa ongelma on, ettei karkkini useinkaan ole piilossa ja niitä tulee napsittua turhan usein mitä hampaiden hyvinvointiin tulee. Joskus voivottelin karkki-innostusta eräälle ystävälleni varmana siitä, että minun hampaat tulevat yksi kerrallaan reikiintymään ja putoamaan pois ennen kuin olen edes kunnolla keski-iässä. Ystäväni totesi vain, että: "Ei hätää, Anna-kulta! Sitä varten on juurihoidot!" Karkinsyönti siis jatkukoon! :D

P.S. Ei, en kotiutunut Luoston Ihanasta Putiikista tyhjin käsin vaan kera uusien lasisten karkkipurkkien :) Sitä en tiedä, kuinka kauan sisältö niissä säilyy, mutta kelpaahan niitä katsella tyhjinäkin...


 <3 Makoisaa torstai-iltaa kaikille! <3


Kommentit

Suositut tekstit