Mariposario de Benalmadena eli Benalmadenan perhospuisto

Ajoimme yhtenä päivänä autolla Fuengirolan keskustassa ja silmiini osui mainos Benalmadenan perhospuistosta Mariposario de Benalmadenasta (www.mariposariodebenalmadena.com). Puisto sijaitsee Benalmadenasta 7 km ylös vuorille ja on ehdottomasti käymisen arvoinen. Perhospuistossa on nähtävillä useita eri perhoslajeja vapaana lentelemässä, trooppisia kukkia kuten orkideoja sekä joitakin lintuja ja kenguru. Ai niin ja kala-allas! Opastettuja kierroksia on tunnin välein.

Sisäänpääsy on aikuisilta 10 euroa eikä raha mene hukkaan. Puisto on oikeastaan vain yksi iso tila, joka näyttää suurelta puutarhalta. Perhosia voi kuvata, ne saattavat laskeutua kädelle tai olkapäälle, mutta niihin ei saa mennä itse koskemaan. Minä sain pidellä yhtä oppaan ojennettua sen kämmenelleni :) Pehmeä yöperhonen oli höyhenenkevyt! 


Perhospuistolle voi tehdä retken myös näköalan vuoksi. Puiston vieressä (100-200 metrin päässä) on parkkipaikat ja niiden laidalla näköalatasanne, josta kelpaa kurkistaa kohti rantaa. Vieressä on myös kahvila, jos kaipaa virkistystä. Tässä näkymät, jotka tallensin omaan kameraani:Espanjan matka alkaa lähestyä loppuaan, koska yöllä on lento takaisin Suomeen. Kirjoittelen kuitenkin vielä kotoa käsin shoppailuvinkkejä ja postaan joitakin kuvia, jotka tähän eivät mahtuneet. Palataan siis asiaan! Heips! <3


Kommentit

Suositut tekstit