Ilta-ajelu Kylmälään (hyvästä syystä)

Erään kerran, kun olimme sisustuskutsuilla Hyvinkäällä, minun ja ystäväni viereen istui kahvipöydässä nainen, joka kuunteli, mistä keskustelimme. Puheenaiheena oli tuolloin jokavuotinen kesäretkemme, jonka olemme neljän naisen voimin toteuttaneet varmaan jo kymmenenä kesänä peräkkäin (totta, onkohan käsillä jo juhlavuosi?). Olemme kaikki omanlaisia kotoilijoita ja innokkaita sisustajia, mutta se, mikä meitä ehkä eniten yhdistää, on kiinnostus kaikkea kiiltävää kohtaan! Kesäretkemme sai nimekseen Harakkatours, koska päämäärämme oli alkuvuosina aina Fiskars ja sen kaikki korupajat. Niiden reissujen jälkeen ei korvat eivätkä ranteet olleet koskaan kiillettä  ja kimallusta vailla :) Sittemmin otimme joka toinen vuosi kohteeksi Porvoon, mutta tuona kyseisenä päivänä, jolloin pöytäämme tullut nainen kuuli puheemme, mietimme, mikä olisi hyvä kohde seuraavalle kesälle. Mihin Harakkatoursin tulisi suunnata? Mitä vielä on näkemättä? Mihin olisi ehdottomasti mentävä? Naisella oli vastaus: Menkää Kylmälään! Siellä on Lugnet Life & Living! Ja sinnehän me menimme. Ja siellä olin jälleen tänään.
 Kirkkonummen Kylmälässä on kauniit maisemat.


Lugnet Life & Living (http://www.lugnetlifeandliving.com/) on sympaattinen sisustus- ja second hand -puoti keskellä peltoja. Se on perustettu kauttaaltaan kunnostettuun talli- tai navettarakennukseen (kaupunkityttö ei taloja näin tarkkaan tunnista :)) Veikkolasta päin tultaessa ajellaan kiemuraista tietä tovi (ehkä 15min) ja paikka jää vasemmalle kädelle. Löytäminen sinne ei ole vaikeaa eikä matkaa takuulla kadu!

  
Olen liikkeen kanta-asiakkaille tarkoitetulla sähköpostilistalla ja saan aina kutsut asiakasiltoihin, joita järjestetään muutaman kerran vuodessa. Nyt oli vuorossa second hand -puolen uuden kauden aloitus ja toki esillä oli myös vaikka mitä sisustusjuttuja. (Olemme käyneet illoissa aina yhdessä ystäväni A:n kanssa, mutta valitettavasti tänään A ei päässyt mukaan.) Asiakasillat ovat olleet joka kerta kivoja kokemuksia: tarjolla on ruokaa ja juomaa, sydämellinen tunnelma ja avuliasta asiakaspalvelua. Näin on kokemukseni mukaan myös muina päivinä - silloin tarjoilu vain tapahtuu liikkeen kahvilakulmauksessa omakustannehintaan  ;)

Kuvani ovat keskittyneet siihen puoleen putiikkia, jossa on enimmäkseen sisustustuotteita: lyhtyjä, ruukkuja, pyyhkeitä, peittoja, mattoja, kuppeja ja kulhoja - mitä vain!
Maalaisromanttisen tyylin rakastajalle tarjontaa tosiaan on! Kaikki on asetettu kauniisti esille ja yleisen tunnelman eteen on nähty vaivaa vessaa myöten :)

Korujakin löytyy, sillä heti sisään tullessa katse kiinnittyy Mariana-merkin valikoimaan. Olen itse asiassa aikaisemmin hankkinut Lugnet Life & Livingistä yhden lempikaulakoruistani. Tässä otoksessa tähtäimeen pääsivät saman merkin sormukset.  


Ainoan second hand -osaston kuvan tulin napanneeksi kenkähyllystä. Vieläkö joku Tuhkimo kaipaa tanssijalkaan laitettavaa? :) Täällä olisi!


Kotimatkan jaksoin mainiosti, kun mahassa oli muun muassa mustikoilla ja pähkinöillä päällystettyä briejuutoa. Nam!


Kiitos Lugnet Life & Livingin poppoolle taas hauskasta illasta! Ensi kertaa odotellen :)

Hyvää yötä!Kommentit

 1. Olen täysin samaa mieltä, ihana "retkikohde" jopa täältä itäpuolelta Helsinkiä ja niinpä on säännöllisesti tullutkin käytyä. Ihailen Jaanan jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin! Vaikka se ehkä on klisee, niin kun joku tekee jotain intohimolla ja antaumuksella, se näkyy :) Ja sekin on hauskaa, että me päästään nauttimaan Jaanan työn hedelmistä!

   Poista
 2. Siun tekstin innostamana koukattiin mökkimatkalla tänne. Tie oli hauskan kiemura, maisemat nättejä (heppoja), jätskissä marenkia ja suklaahippuja ja moni juttu alessa..kannattava keikka oli. Käsipyyhkeitä, pöytäliina ja ruusu-vaniljaparfyymistickki lähti mukaan. Mainostin vähän blogiasi, sillä kerroin henkilökunnalle, miten kuulimme tästä ihanasta paikasta. :) Kiitos vinkistä & kaunista kesää!
  Eveliina S.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että on ollut blogista jotain hyötyä :) Lugnet Life & Living on joulunaikaan myös hyvä kohde, joskin maisemat ovat näin kesällä kauneimmillaan! Aurinkoa myös teidän päiviin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit