Sateen lakattua

Eilen, kun sade illansuussa taukosi, menimme ulos. Joitakin pisaroita vielä tippui taivaalta, mutta emme enää antaneet sen haitata. Lähdimme ensin rantaan laittamaan saunaa lämpiämään ja siitäkös koirat innostuivat, koska ne olivat olleet lähes koko päivän sisällä.

Koiruudet kaivelivat rannan mudasta kasvien juuria ja lopputulos oli 2 kappaletta mutaisia koiran naamoja! Mutta kuka niiltä olisi sitä riemua voinut kieltääkään? :)


Talon vierestä löytyi jättimäinen etana, joka nautiskeli kosteasta ilmasta :) Sade oli vielä kaikkialla ja kasvien lehdet painuksissa pisaroiden painosta. 
Luonto on täällä niin lähellä <3 Tyttäreni on innoissaan, kun eteisessä voi vain laittaa kengät jalkaan (aina ei tarvitse niitäkään) ja vilahtaa pihalle. Ei hissiä, kerrostalon porraskäytävää, naapureita kuulolla tai vaatimusta hiljaisuudesta! Kaupunkilaislapselle tämä on eksotiikkaa :)Leikkipaikan vieressä on sammaleiset kalliot, ja jos mörrimöykkyjä olisi olemassa, olen varma, että ne majailisivat tämän kaltaisissa paikoissa. Vesi valui alas kivien ja kallioiden sammalpintaa pitkin tipoittain ja pieninä noroina. 

Metsässä ja rannassa oli paljon katseltavaa. Ilma oli raikasta ja kuvata olisi voinut tuntitolkulla. Illalla sää oli jo kirkas, kun saunoimme ja istuimme vilvoittelemassa terassilla. Tuuli kuivatti nopeasti kasvien lehdet, mutta vahvaa sateen tuomaa tuoksua se ei laimentanut. <3 Suomen kesä <3

Kommentit

Suositut tekstit