Metsäretki ja päivät vailla velvollisuuksia

Tulimme eilen takaisin kaupunkiin, mutta vain pieneksi hetkeksi. Kaupunkireissulle on hyvä syy: kirjan julkistamisiltaa vietetään tänään! 


Mieli on kuitenkin edelleen maalla ja laitankin tähän postaukseen kuvia toissapäivänä tekemältämme metsäretkeltä. Silloinkin oli aurinkoinen ja lämmin päivä eikä metsää tarvinnut etsiä kaukaa, koska se alkaa heti huvilan takaa. Koko saaren keskiosa on koskematonta luontoa, jossa ei käy kuin joku saaren asukkaista silloin tällöin.

Koirat kirmailivat edestakaisin ja metsän tuoksu tuntui nenässä ilman, että sitä tarvitsi edes tietoisesti ajatella. Kaste oli vielä aamupäivällä maassa ja hämähäkinseitit kimmelsivät oksissa ja kivenkoloissa.

 Yhdellä kalliolla oli erityisen paksu kerros jäkälää ja sammalta ja siitäkös koirat intoutuivat! Lilian juoksi kuin viimeistä päivää pehmeä alusta tassujensa alla!


Huomenna juhlien jälkeen palaamme varmaan jo Turkuun - tai jos sää ei suosi, viimeistään sunnuntaina. Tarkoille ajoille tai pitäville päätöksille ei ole tarvetta, kun kalenteri näyttää tältä:


Ensimmäistä kertaa tänä vuonna yksi aukeama kalenterista on typötyhjä <3

Ihanaa aurinkopäivää kaikille! Ollaan vaan ja köllötellään!
Kommentit

Suositut tekstit