Shoppailuvinkit Fuengirolaan

Kotona taas ollaan, mutta Espanjaa ei suinkaan ole unohdettu! Niin kivaa kuin matkallakin onkin olla, tykkään myös tulla kotiin ja purkaa laukusta tavarat omille paikoilleen. Eilen pidin pyykkäysillan ja pesukone sai pyöriä kolmeen kertaan ennen kuin kaikki uudet sekä reissussa käytetyt vaatteet olivat narulla kuivumassa :)

Matkalta tarttui mukaan muutamia mekkoja, paitoja ja käsilaukku. Toki myös hieman edullista kosmetiikkaa ja pari tax free -hankintaa, mutta kyllä se tuli jälleen todistettua, ettei kesävaatteita Suomesta kannata juurikaan ostaa - siis jos etsii esimerkiksi edullisia hellemekkoja tai sandaaleja. 

Omasta mielestäni Fuengirolan ihanin ostoskatu on Calle Espana, joka alkaa rantakadulta ja kulkee aina Plaza de la Constituciónille asti. Sen varrella on pieniä vaate-, kenkä- ja korukauppoja. Sellaisia, joista saa muun muassa turistin tarvitsemia mekkoja (kauniimpia ja astetta fiinimpiä kuin rantakadun turistikaupoista!). Ehdoton oma suosikkini on Loobe (https://loobemoda.com/), jonka näyteikkunasta otin kuvankin.

Ostosmatkaa Calle Espanalta voi hyvin jatkaa Avenida Condes de San Isidrolle, jonka varrelta löytyy muun muassa alus- ja yövaatteita myyvä Oysho (Condes de San Isidro 8). Koska meneillään oli kesän alennusmyynti, oma yövaatevarastoni sai tarpeellista täydennystä hieman suunniteltua laajemmassa mittakaavassa ;) Oysho:n valikoimaa voi kurkata netistä www.oysho.com.Tässä vielä viimeinen rantamaisemakuva ennen seuraavaa reissua! :) Olisi kiva kuulla muidenkin matkavinkkejä Espanjan Aurinkorannikolle! Parhaat ravintolat, kahvilat, kaupat? Kertokaa kokemuksia niin kirjaan muistiin :)


Kommentit

Suositut tekstit