Hollywood, Sunset Strip ja viimeisimmät tunnelmat Beverly Hillsistä

Olin eilen niin innoissani Getty Centeristä, etten malttanut ladata edellisen päivän Hollywood-kuvia koneelle lainkaan! Nyt korjaan sen "virheen" ja laitan tähän postaukseen parhaat otokset keskiviikolta. 

Hyppäsimme taas Uberin kyytiin heti aamupäivästä ja kuskiksi sattui mukava, keski-iän saavuttanut, Texasista kotoisin oleva rouva (ollaan muuten tavattu niin monta mielenkiintoista Uber-kuskia tämän reissun aikana, että heistä voisi tehdä ihan oman postauksen!). Texasin rouva kuljetti meidät sopivaan kohtaan Beachwood Canyonille niin, että pääsimme omin silmin näkemään Mount Leen rinteelle pystytetyn Hollywood-kyltin. Hieno tunne nähdä jotain niin ikonista omin silmin!

Tovin kylttiä ihailtuamme jatkoimme Uberin kyydissä matkaa Sunset Boulevardin historiallisimmalle osuudelle eli Sunset Stripille. Höpöttelimme Uber-taksin kyydissä niitä näitä ja kuskimme totesi viimein meidän olleen hänen hauskin kyytinsä aikoihin :D


Lounaan nautimme legendaarisessa Mel's Drive Inissa katsellen samalla Sunset Stripin liikennettä. Söimme hampurilaista, ranskalaisia ja amerikkalaisia pannukakkuja. Täällä ei ole ehtinyt nälkä tulla totisesti missään välissä!

Sunset Strip on kuuluisa paitsi baareistaan ja showpaikoistaan myös lukemattomista mainostauluista, joissa esitellään uusia elokuvia, tunnettuja brändejä ja niiden uusia tuotteita. Suomalaisen silmiin kaikki näyttää tietynlaiselta turhuuden markkinalta, mutta täytyy muistaa, että Los Angeles elää viihdebisneksestä. Raha ja kuuluisuus ovat täällä isoja arvoja. Jos tykkää maanläheisestä ja maltillisesta menosta, matkakohteeksi kannattaa ehkä valita jokin muu paikka. Omasta mielestäni LA:n tunnelma on kuitenkin kokemisenarvoinen, vaikka välillä suupieliä kiristääkin, kun yrittää olla myyjille, tarjoilijoille ja muille eteen tuleville ihmisille yhtä ystävällinen kuin mitä he itse ovat. Welcome, how are you ja have a nice day vain kaikuvat korvissa.Useampana iltapäivänä olemme viettäneet aikaa myös hotellimme läheisyydessä Beverly Hillsissä. Suoraan hotellimme edestä alkaa Rodeo Drive, joka on ostoskaduista ehkäpä se kuuluisin. Merkkiliikkeitä on vieri vieressä ja jos lompakossa on liikaa rahaa, täällä sen saa helposti kulutettua ;) Katu on tuttu myös Pretty Woman -elokuvasta. Muistattehan varmaan kohtauksen, jossa Julia Roberts lähtee ostoksille elokuvan tunnusmusiikin soidessa taustalla? Se tapahtuu Rodeo Drivella.

Vaikka ei ostoksia tekisikään (niin kuin minä tällä reissulla, kun tuleva putkiremontti pitää huolen tilin tyhjentymisestä), Rodeo Driven läheisyydessä on hauska kuljeskella. Tyylikkäitä ihmisiä tulee vastaan enemmän kuin ehtii katsella, liikkeiden näyteikkunat ovat kuin taideteoksia ja ilmapiiri on iloinen. Ja kapeammallakin kukkarolla voi aina pysähtyä juomaan kupin kahvia tai lasin viiniä ja jäädä terassilta käsin ihmettelemään maailman menoa - eikä meno täällä hiljene ikinä!

Kohta edessä on illallinen italialaisessa ravintolassa, mutta sitä ennen ajattelin laittaa kylpyveden valumaan ja rentoutua hetken vaahtokuplien keskellä hyvä kirja kädessä. Tätä voi ilman muuta kutsua lomaksi <3

Aurinkoista päivää koti-Suomeenkin!

Anna

Kommentit

  1. Itsekin kerran käynyt Los Angelesissa ja totta kaikki myyjät sekä tarjoilijat olivat todella ystävällisiä. Tykkäsin todella paljon kaikista mainostauluista ja valotauluista, todella eri tunnelma kuin Suomessa. Täytyy joskus vielä uudelleen käydä. https://www.leditaulu.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit