Vihreällä partsilla viikko lomaan!

Lämpö on hellinyt taas meitä lähes koko viikon ja enää viisi päivää töitä jäljellä ennen kesälomaa :) Joka ilta olen käynyt parveekkeella tuoksuttamassa ulkoilmaa tyttöni jo nukahdettua. Kesä tuntuu niin vehreältä ja sen vehreys valloittaa päivä päivältä enemmän myös parvekettani, kun kasvit keräävät voimaa valosta ja lämmöstä. 


Vein osan kasvattamistani krassien taimista siskoni parvekkeelle Itä-Helsinkiin, kun ne lähtivätkin kasvuun paremmin kuin odotin. Mielenkiintoista nähdä, kuinka krassit viihtyvät kesän kuluessa täällä. Pitäisi varmaan keksiä jokin tuki, jota vasten niiden varret pääsisivät paremmin kiipeämään, kun yksi ruukku on aivan lattiatasossa. 


Muutkin kukat ovat hyvin kukassa.Ja eilen huomasin, että Korppoossa talvehtineet pelargoniat ovat tehneet ensimmäisen nupun! :) Kovin kookkaiksi ne eivät ole kasvaneet ainakaan vielä, mutta ilmeisesti se ei estä kukkimista. :)


Minulla on niin mukava työ, että se tarjoaa aina silloin tällöin mahdollisuuden tutustua pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaan työajalla ja eilen pääsin käymään Hakasalmen huvilassa (tiedättehän sen vanhan talon hieman pensaiden ja puiden takana piilossa Musiikkitalon vieressä?). Siellä on Musiikkia!-näyttely (www.hakasalmenhuvila.fi), joka kertoo musiikin harrastamisen historiasta. Näyttely oli tosi kiva ja herättää varmasti monessa muistoja omilta teinivuosilta - ja miksei myöhemmältä aikuisiältä yhtälailla!


Itse olen elänyt 80-luvulla syntyneenä Spice Girls- ja Backstreets Boys-buumia ja viimeksi mainittu taitaa olla ainoa bändi, jota koskaan olen oikein fanittanut. Musiikkia!-näyttelyssä hymyilytti, kun eräässä vitriinissä oli 90-luvun paksupohjaiset korkokengät ja leikekirja girl powerista ;) En todellisuudessa ole mitenkään musiikkiorientoitunut ihminen, mutta liittyyhän musiikkiin paljon muistoja. Ja pelkästään Hakasalmen huvila on nähtävyys paikallaan eikä sisäänpääsystä tarvitse maksaa mitään. Huvilassa on aikoinaan asunut mm. Aurora Karamzin ja minua talon empire-tyyli viehättää. Saadapa joskus asua noin upeassa rakennuksessa vaikka yksi kesä!Huomenna on Siivouspäivä ja aamulla hurautan tavaraa täynnä olevan autoni sopivalle paikalle ja yritän päästä turhista romppeista lopullisesti eroon :) Isäni oli siivonnut myös omaa vaatekaappiaan, joten sen verkkarit taitavat olla myyntivalttini! :D Viime viikonlopulta ei jäänyt kovin laadukasta tavaraa jäljelle, joten sinänsä miesten vaatteet voivat olla menekiltään kärjessä. Ainakin kaunista säätä on luvattu, joten eväät mukaan ja siellä se vapaapäivä rennossa meiningissä kuluu :) 


Kommentit

Suositut tekstit