Geelikynsien kimallusta ja maukasta mysliä!

Jokaisella naisella on omat hömpötyksensä. Minulla saattaa olla niitä aavistus tavallista enemmän ;) enkä blingbling-ihmisenä ole enää vuosiin kyennyt elämään ilman rakennekynsiä ja ripsienpidennyksetkin kuuluvat "vakiovarustukseen". Elämässä pitää olla pientä luksusta!

Laitatin ensimmäisen kerran akryylikynnet 2000-luvun alkuvuosina ja tykästyin niihin heti. Opiskelijana en kuitenkaan voinut teettää niitä jatkuvasti, koska suomalaisen työn hinta on kuluttajalle suolainen (kauneudenhoitopalveluissa sen huomaa heti!). Kerran kuussa kynsien huollattamiseen 50 euron laittaminen ei opiskelijalle ollut mahdollista ja tavalliselle työssäkäyjällekin se on iso raha. Tämä motivoi minua muutama vuosi sitten opettelemaan homman itse. Kävin päivänmittaisen geelikynsikurssin eräässä helsinkiläisessä kauneushoitolassa, hankin uv-lampun sekä muut tarvittavat tavarat ja ryhdyin huoltamaan kynteni itse. Sijoitin alkuun rahaa kurssiin ja tarvikkeisiin ehkä 400 euroa, mutta se on kyllä maksanut itsensä jo moneen kertaan takaisin, koska omista kynsistä ei ole sen koommin tarvinnut maksaa muuta kuin silloin tällöin täydennykset geeli-, viila- ja glittervarastoon. :)
Kun kynsiä tekee itselle, työtä hidastaa se, että uv-lampun alla olevalla kädellä ei samaan aikaan voi työstää toisen käden kynsiä. Puolentoista minuutin aika täytyy siis vain malttaa odottaa. 

Eilen päädyin väsäämään itselleni vaihteeksi ranskalaisen manikyyrin. Kynsien kärkiin lisäsin vain pienen määrän valkeaa kimalletta pisteeksi i:n päälle.


Uudet kynnet tuntuvat aina ihanilta! Ja kun itse hoitaa huollot, väriä voi vaihtaa heti, kun edellinen alkaa kyllästyttää :)

Sitten vielä on pakko kertoa tämän päivän hauskasta, uudesta makuelämyksestä! Työkaverini on tehnyt uuden aluevaltauksen myslimarkkinoille! :) Hän on jo kauan paistanut mysliä itselleen oman makunsa mukaan eri raaka-aineita yhdistellen. Tomeran miehensä kanssa he ovat nyt luoneet uuden tuotemerkin ja maistattaneet sitä ravintolapäivässä muillakin. 

Sain tänään oman myslipussukkani ja hitsi, mikä herkku MysLiv on! :) Tuotteella on omat nettisivut (http://www.myslivgranola.com), joten sinne vain kurkkimaan ja tilaamaan, jos aidolle lauttasaarelaiselle myslille on tilaa omassa aamiaispöydässä :) Minä testasin sitä ekalla kerralla jäisten puolukoiden (kiitos äiti marjoista!) ja maustamattoman jogurtin kera. Toimi!

Pienen iltalenkin jälkeen tämä oli juuri sopiva energia-annos. Aamulla syön seuraavan satsin :) Nyt iltasatua lukemaan! Kommentit

Suositut tekstit