Synttärijuhlat

En tiedä, onko maailmassa mitään, mitä odotettaisiin yhtä suurella innolla ja hartaudella kuin 7-vuotissyntymäpäiviä. Voi sitä kihelmöivää, kutkuttavaa tunnetta, kun päiviä lasketaan! Tai oikeastaan laskeminen on aloitettu jo kuukausina joskus kevättalvella. "Äiti, millonka mun synttärit on?" tyttö kysyi ensimmäisen kerran ehkä helmikuussa.


Tänään juhlat koulukavereille eli seitsemälle ihanalle prinsessalle sitten olivat! Toivomus oli Frozenia ja sellaiset lautaset ja servetit toki hankittiin. Yleisesti uskon perinteiseen täytekakkuun, ilmapalloihin ja ongintaan :) HopLop, McDonald's ja muut lasten suosikkipaikat tarjoavat juhlia ruokineen, mutta jotenkin tuntuu kivalta, kun saa järjestää ihan omat juhlat omassa kodissa.

Lapsille tärkeintä on hauskat puuhat, herkut ja sankarille tietysti lahjat. (Materialistista, mutta niiiiin inhimillistä!) Tänä vuonna meillä askarreltiin prinsessakruunuja.Sen jälkeen syötiin täytekakkua ja avattiin lahjoja, joihin ystävät olivat askarrelleet kauniita kortteja :)
Olin varsin ekohenkinen siinä mielessä, että koristeet olivat viime vuoden "jäämistöä" ja näin ollen uusiokäytössä. Karkkiautokin pääsi taas huomion keskipisteeksi :)
Juhlista jäi hyvä mieli niin sankarille kuin äidillekin. Kun jäljet oli siivottu, oli taas aika ihmetellä ajan vauhtia. Mun vauva on 7 vuotta. <3 <3 Happy Birthday -valosarjan loisteessa iloitsen näistä hetkistä!
Kommentit

Suositut tekstit