Korukutsut iltana, jolloin tuomi puhkesi kukkaan

Ystäviä, kuohuviiniä, kakkua ja koruja. Niistä on ihana ilta tehty. <3 Järjestin tänään vuoden tauon jälkeen all-k -korukutsut (www.all-k.com) ja niin kivaa oli kuin muistinkin viime kerrasta!

Olen tutustunut koruja tekevään Katriinaan erään ystäväni kautta ja ihastunut hänen käsiensä jälkeen. En pysty äkkiseltään laskemaan, kuinka suuri prosentti lempikoruistani on kotoisin Katriinan korumallistosta, mutta moni! Minä rakastan kaikenlaisten kutsujen järjestämistä ja kuten aina sanon, ne tarjoavat hyvän tekosyyn kutsua ystäviä kylään, laittaa pöytä koreaksi ja vaihtaa uusimmat kuulumiset. :) Olen pitänyt korukutsujen lisäksi muun muassa Perfect Home -sisustuskutsuja (ne ovat myös yksi lemppareistani!) ja onhan useammalla ystävällänikin tapana järkkäillä Tupperware-, Me&I- ja Mary Kay-iltamia, joissa samat tutut kasvot useimmiten kokoontuvat. Ekaksi mainituilla kutsuilla kyse on kipoista ja kupeista (kuten kaikki varmaan tietävät), toisissa esitellään lastenvaatteita ja viimeinen on amerikkalainen kosmetiikkamerkki. Ikinä näissä tilaisuuksissa ei ole mitään ostopakkoa ja olen itsekin lähtenyt kutsuista useasti pois ostamatta mitään, mutta mieli iloisena ja rentoutuneena. Katriinan kutsujen ollessa kyseessä, käsien jättäminen tyhjiksi ei kuitenkaan ole vielä koskaan ollut mahdollista ;)

Tässä tämän päivän ostokset: Tyttärelleni hankin uuden Hello Kitty -korun, kun hän jäi edellisten kutsujen jälkeen sitä himoitsemaan (tyhmä äiti pysyi tiukkana eikä korua silloin ostettu). Nyt se on täällä kotona häntä odottamassa, mutta pidetään tämä vielä salaisuutena. Älkää kertoko hänelle ;)

Ja mikäs iltaa oli istuskellessa, kun parvekkeen edessä kasvava tuomi oli päivän aikana puhjennut kukkaan! Aamulla puussa oli vain tuhansia pulleita nuppuja ja joku yksittäinen auki oleva kukka, mutta nyt ne ovat auki kaikki! Oih! Tästä täytyy nauttia täysillä, sillä hetki on katoava ja palaa vasta ensi vuoden toukokuussa takaisin.Kiitos vielä S, K, I, K ja Katriina! <3 <3 Tuliaisneilikat pääsivät "mekkomaljakkoon" ja iloinen fiilis jäi mieleen :) Nyt on hyvä jälleen painaa pää tyynyyn.


Kommentit

Suositut tekstit