Kaikki ei ole aina kaunista vaan totuus on toinen (parempi)

Tykkään sisustamisesta, nautin hehkeistä väreistä ja puuhailen kaikenlaisia käsitöitä ja askarteluja jatkuvasti. Kotini on tottakai tämän vuoksi viihtyisä, mutta en siitä huolimattakaan halua kuulua siihen bloggaajien heimoon, joka luo  sellaista sisustusblogien kulttuuria, jossa kaikki on aina tiptop. On ihanaa jakaa kaikkea ihanaa :), nappailla fiilistelykuvia ja asetella esineitä kauniiksi kokonaisuuksiksi, mutta en halua luoda lisää senkaltaista illuusiota, että jonkun kodissa aina olisi joka juttu paikoillaan. Ehei, niin ei voi olla! Eikä sen pidä antaa haitata <3 

Harmittaa, kun en muista, mistä lehdestä luin jutun, jossa kirjoittaja kehotti miettimään jonkun muun kodista otettuja kuvia katsellessa, millaista elämää siinä kodissa asuva ihminen ehkä elää ja vastaako se mielikuva omaa käsitystä mukavasta elämästä. Useinkaan se ei vastaa. Kotihan näyttää siltä, millaisia tyyppejä siellä asuu. Eli jos sisustuslehtien virheettömät kokonaisuudet eivät tunnu vastaavan omaa elämänasennetta, ne kannattaa unohtaa. Kivaa ja kaunista voi olla monella tavalla!

Miltä täällä meidän tyttöjen kotona sitten näyttää? Kaikki nämä kuvat on otettu hetki sitten eikä ainoatakaan tavaraa ole siirretty siksi, että päätin kuvata. Kävelin vain kaksi minuuttia huoneesta toiseen kesken telkkarin katselun (tämä ajatus juolahti silloin mieleeni!) ja tallensin näkymät.

Eteisessä lepäsivät pikkuiset saappaat juuri siinä kohdassa, jossa ne olivat irronneet jaloista.


Tytön huoneessa legot olivat sopivasti hyllyn päällä sikinsokin ja...


...pöydällä piirrustusvälineet niin ja näin.


Keittiössä silmään iski nenäliinat, servetit ja astianpesukoneeseen pääsyä odottavat astiat...


...ja olkkari! Aamulla riisuttu yöpaita ja vapaapäivän kunniaksi peitoista ja sohvatyynyistä rakennettu maja :D Hihii! Mehän asutaan Huvikummussa! :)



Ihan aina en siis minäkään jaksa olla ahkera paikkojen kunnossa pitäjä enkä viitsi jemmata iPadia 6-vuotiaan ulottumattomiin, vaan "huonon äidin pisteet" kertyvät kohisten tälläkin hetkellä tililleni! :D Mutta mitä siitä. Onnea on olla kotona, löhöillä ja tietää, että tätä ihminen toisinaan todellakin aika ajoin tarvitsee <3 Olkaamme armollisia itsellemme! Kippis ja nautinnollista sunnuntai-iltaa :)



Kommentit

Suositut tekstit