Vanhan yöpöydän uusi väri

Vaikka loppiainen oli eilen, en vielä millään raaskinut ottaa joulukuusesta koristeita pois ja viedä sitä kellariin. Illat tuntuvat niin pimeiltä, että kaikki valo (etenkin pienet led-lamput kuusen valkoisia oksia vasten!) tuntuvat tarpeellisilta. 

Sain maalattua vanhan Ikeasta aikoinaan hankitun ja parista muutostakin selvinneen yöpöydän vihdoin viimein turkoosilla. Olen haaveillut monesti sen restauroinnista, mutta nyt vasta maalaus toteutui. Inspiraatiota toi jälleen kerran Kotoisa tyyli -kirja, jota aina välillä lueskelen. Se on yksi niistä sisustuskirjoista, joita jaksan katsella vuodesta toiseen. 




Iltapäivällä pistäydyin myös kukkakaupassa ja ostin pari neilikkaa, yhden anemonen, harsokukkaa ja sitten yhden kukkavarren, jonka nimeä muista, vaikka kukkakauppias sen minulle kertoikin. Kukat toivat ihanaa raikkautta olohuoneeseen ja yhdessä päivällä näyttäytyneen auringon kanssa muistutuksen muutaman kuukauden päässä odottavasta keväästä <3





Harsokukan oksassa oli niin paljon kukkia, että niitä riitti myös keittiöön. Ripustin yhden nipun lasipullossa keittiön ikkunan viereen. Mustiin nipsuihin on muuten helppo vaihdella kuvia, koristeita jne. esille vuodenaikojen tai fiiliksen vaihtelun mukaan. Ja harsokukista on sanottava, että ne jos jotkin ovat edullisia ja kestäviä leikkokukkia, jos kaipaa vain jotain pientä ja hempeää kodin kaunistukseksi. Aina ei tarvitse hankkia kokonaista kimppua - yksi oksakin saattaa riittää ja muotoutua moneksi :) 



Huomenna alkaa arki ja edessä on paluu töihin loman jäljiltä. Eiköhän se tästä taas lähde uusikin viikko käyntiin! Mukavia päiviä jokaiselle! <3 

Kommentit

Suositut tekstit