Lomamuistoja ja -kuvia

Palasimme viime yönä kotiin Teneriffalta ja nyt hyvän nettiyhteyden päästä saan vihdoin jaettua lisää matkakuvia teille. Loma oli kaikin puolin onnistunut ja sää suosi meitä jopa viime vuotta paremmin. Lämmintä ja auringonvaloa piisasi ja tämän energiatankkauksen jälkeen tuntuu, että ehkä kevääseen asti sittenkin taas jaksetaan rämpiä täällä hämärässä...

Tässä joitakin kuvia, jotka kameraani tallensin. Ensimmäiset otokset ovat retkeltämme Mascan pikkukaupunkiin ja seuraavat Las Americasin rannasta. Ja hei - onnistuin löytämään myös Zara Homen suhteellisen läheltä hotelliamme. Liike oli Siam Mallin uudehkossa kauppakeskuksessa, jossa muutenkin kannattaa vierailla. Ostin tuliaiseksi kotiin tällä kertaa muun muassa huonetuoksun, jota aion kokeilla pian. Zara Homen liikkeet tuoksuvat ihanilta ja tavoitteena on saada edes hippunen samaa tuoksua omaan kotiin :) 
Mitä Teneriffan lomalta jäi ikävä? Lämpöä, valoa, hyvää ruokaa, rentoja päiviä aurinkotuolissa makoillen, kauniita joulukoristeita ja kukkaloistoa. <3 Toivottavasti uusi matka toteutuisi taas vuoden päästä! :)

Rattoisia vuodenalun päiviä, rakkaat lukijat! Täällä jatketaan viikon pyykkien pesua ja laukkujen purkamista... ;) 

Kommentit

Suositut tekstit