Jatkoa retroiluun

Keittiö sai lisää punaista väriä "uuden" pöydän myötä, ja hieman punaista löytyy tiskialtaan vierestäkin. Kun pöytä on punainen ja yli 40 vuotta vanha, sopii päiväkahvit ja iltateetkin nauttia saman aikakauden kupeista. :) Tällaisia punaisia kuppeja ja rasioita voi bongailla nettikirppiksiltä, mutta perinteisillä kirppiksillä en ole niihin aikoihin törmännyt - taitavat olla muodissa nyt niin, että ensimmäinen löytäjä usein jo päättää ne pitää ja ostaa itselleen. 

Tein myös taannoin kivan - ja 70-luvun muiden esineiden kanssa yhteen sopivan - kirppislöydön, joka ei vielä ole blogissa näyttäytynyt: sitruunasoodapullon, jossa on hieno vanha etiketti ehjänä! Pullo ja sen keraaminen korkkikin ovat säilyneet hyvässä kunnossa, joten se pääsi meille toimittamaan kukkamaljakon virkaa. En tiedä, miltä vuosikymmeneltä pullo on todellisuudessa peräisin, mutta jos joku esim. lapsuudestaan tällaisen muistaa, saa mieluusti minua tässä asiassa valistaa :)

Sitruunasoodapulloon pääsi keltainen ruusu, mutta keittiönpöytää koristaa todellinen kaunotar! Minulla on onni seurustella miehen kanssa, joka tuo usein kukkia tullessaan. Eilen J oli käynyt meidän lähikukkakaupassa ja oli hankkinut kauniin kimpun, joka on sidottu shampanjanvärisistä ruusuista, valkoisista eustomista ja limenvihreistä neilikoista <3 Mukana on myös marjoja sekä vihreitä lehtiä ja oksia niin, että kokonaisuus on kauniinmuotoinen. Voi että, kun kaikki miehet ymmärtäisivät yhtä hyvin kuin J, miten iloiseksi naisen saa tuomalla kukkia! 
Kivaa lauantai-iltaa! 

P.S. Sain jo aloitettua tilkkujen ompelun ja huomenna työ jatkuu :) 

Kommentit

Suositut tekstit