Sunnuntairetki Kylmälään

Piiiitkästä aikaa Kylmälän Lugnet Life & Livingissä! Sateinen sunnuntai, vapaata eikä mitään suunniteltua ohjelmaa, joten tilaisuus oli käytettävä hyödyksi: hyppäsin autoon ja ajoin kohti Veikkolaa :) Olen kertonut Lugnetista ennenkin täällä blogissa. Vanhat tekstit löytyvät tästä ja tästä

Vanhoista kuvista näkyy hyvin, kuinka paljon paikka on muuttunut vuoden takaisen omistajan vaihdoksen myötä. Nykyään Lugnetin emäntänä hääräilee Johanna, jolla on selvästi sisustussilmää ja taitoa pitää ihana tunnelma yllä :) 

Lugnetissa on kaikenlaista kivaa kodin sisustukseen liittyvää, mutta puolet tilasta on varattu second hand -vaatteille ja -kengille kuten ennenkin. Paikasta voi tosiaan tehdä löytöjä, jos hyvä tuuri käy ja oman kokoisia vaatteita osuu kohdalle. Minä löysin muun muassa pari paitaa tänään. Mikään sotkuinen kirppispaikka ei ole kyseessä, vaan kaikki vaatteet on aseteltu kauniisti suorille rekeille, joista niitä on helppo katsella ja kokeilla. Kengät on aseteltu somasti riveihin ja laukut, vyöt ja muut asusteet hyllyille. Taisi vierähtää melkein tunti ennen kuin olin katsellut kaikki ihanuudet läpi ;) 
Kotiin ei myöskään tarvitse lähteä nälkäisenä tai kahvihammasta kolottaen, koska tarjolla on vaikka mitä herkkuja! Tänään olisi ollut tuoreita munkkejakin, mutta valitsin lautaselleni herkullista kinkku-purjopiirakkaa, mmhh...!

Kotiin palattuani otin päiväunet ja jatkoin Maria Veitolan kirjan lukemista (siitä myöhemmin lisää, olen aivan koukussa ja tykästynyt siihen). Huomenna vietetäänkin jo vappuaattoa. Hauskaa vappua siis kaikille teille! Herkutelkaa ja nauttikaa perheen, ystävien ja pitkälle edenneen kevään läsnäolosta <3

P.S. Tässä vielä kuva uusista paidoistani - huomenna täytyy heti ottaa jompikumpi käyttöön :) 

AnnaKommentit

Suositut tekstit