Pariisi, päivät 4 ja 5

Vielä eilen jokilaivan kyydistä nautiskellessamme luulimme, että käsillä olisi ollut tällä erää viimeinen päivä Pariisissa, mutta eipä vain ollutkaan! Aamun lentomme peruttiin Helsinkiin iskeneen takatalven vuoksi ja jäimmekin tänne vielä yhdeksi ylimääräiseksi yöksi. 

Kun olimme aamulla saaneet varmistettua paluulennon ja yhden ylimääräisen hotelliyön, lähdimme aamupäiväksi Montmartreen. Kukkulan huipulla komeilee Sacre Coeurin basilika, jonka edestä avautuu näkymät yli Pariisin keskikaupungin.

Kävelimme Place de Tertren ympäri (kuten tuhannet muutkin turistit!) ja katselimme katutaiteilijoiden töitä. Laskeuduimme sitten alas Picalleen ja lounastimme kaikessa rauhassa ennen visiittiä Galleries Lafayetten Gourmet-puolelle. Minun piti toki myös päästä kurkkaamaan tavaratalon sisustusosastolle, J sen sijaan hullaantui mausteista, joiden tuoksu oli kyllä huumaava ja joita myytiin Gourmet-puolen katutasossa. Lafayetten miesten ja naisten "puolet" sijaitsevat vierekkäin Boulevard Haussmannin varrella ja tien toisella puolella on omassa rakennuksessaan ruoka-, koti- ja lastenosastot.

Nyt en pysty enää keskittyä kirjoittamiseen tämän enempää, mutta palaan Pariisin muistoihin vielä takuulla monestikin :) Kuvat saavat nyt kertoa omaa ihanaa tarinaansa! <3
Au revoir, Paris! Kotoinen Suomi odottaa huomenissa!

Kommentit

  1. Ihanat kuvat! Niin paljon kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pariisista tosiaankin löytyy vaikka kuinka paljon kaunista kuvattavaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit