Ystävät uutta kirjaa juhlistamassa

Nelisenkymmentä ihanaa kollegaa ja ystävää kokoontui eilen illalla juhlistamaan meidän LUKU-kirjan julkistamista. Kuohuviiniä laseissa, kirsikoita kulhoissa ja kauniita sanoja kuultavana! Kuulumisia vaihdettiin ja muuten höpöteltiin niitä näitä :) 

LUKU-kirjan tekeminen on ollut mukavaa, mutta onhan siihen kulunut tunteja toisen perään. Monta kertaa kirjan valmistuminen on tuntunut tosi kaukaiselta, vaikka työ on koko ajan edennyt ja tehtäväideat löytäneet paikkansa eri kappaleista. Meillä on onneksi ollut apuna taitava kustannustoimittaja. Tämän jälkeen enää voi toivoa, että kirjasta on apua mahdollisimman monelle luku- ja kirjoitustaidon harjoitusta kaipaavalle opiskelijalle ja heidän opettajilleen!

Ilta jatkui julkkareista Tornin sisäpihalle. Kesäilta ja koko yö oli lämmin ja kaupunki täynnä ihmisiä istuskelemassa puistoissa ja ravintoloiden terasseilla. En muistanut ottaa kotoa mukaan mekon väriin sopivaa pitkähihaista, mutta eipä jakkua tai neuletta olisi tarvinnutkaan! Viimein puoli neljän aikaan aamuyöstä juhlat oli juhlittu ja kallistimme päämme tyynyyn. Lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen oli silti ihanaa herätä uuteen päivään, sillä keittiössä odotti ystävien antamat kukat kaikessa loistossaan. Millainen kukkatarha aamukahvipöydässä! <3 


Emme malttaneet jäädä paria yötä pidemmäksi aikaa kaupunkiin, vaan ajelimme jo alkuillasta takaisin tänne Turun huvilalle. Koirat juoksevat pihalla, tuli räiskyy takassa ja me nautimme rauhasta. 

Kiitos kaikille eilisiin juhliin osallistuneille! Mistään ei jää niin kauniita muistoja kuin yhteisistä hetkistä tärkeiden ihmisten kanssa <3 <3 

Kommentit

 1. Onnea kirjan julkaisusta! Kauniita ja tunnelmallisia kuvia, joista välittyy tunne, että juhlat oliva oikein onnistuneet.

  VastaaPoista
 2. oi miten kauniita kukkia :) Onnea kirjan julkaisemisesta!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon-uurastus palkittiin! Tunnelmallisia kuvia��

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista kommenteista! Iloiset asiat eivät olisi mitään, jos niitä ei voisi jakaa toisten kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Hienoa, onneksi olkoon! Meillä on vielä matkaa tuohon... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit