Päivä Korkeasaaressa

Viimeinen työviikko ennen lomaa ja siihen kuuluu kaikenlaisia kivoja juttuja kuten retki Korkeasaareen tänään :) Aurinko helli meitä heti aamusta asti ja kun hyppäsimme laivaan Kauppatorilta, taivas oli kirkas ja meri lainehti syvänsinisenä ohittaessamme Katajanokan ja Klippanin.


Kun pääsimme perille, päätimme kerrankin kiertää saarta eri suuntaan kuin aiemmilla kerroilla. Katsoimme kyllä ensimmäisenä kissapedot, mutta sitten kurvasimme kohti Amazonia ja Etelä-Amerikka -taloa. Ulkona oli lämmintä, mutta niin oli viidakossakin! Ilmankosteuttaja työnsi kasvihuoneeseen vesihöyryä, kilpikonnat uiskentelivat altaissaan, apinat leikkivät ja käärmeet laiskottelivat lämpölamppujen alla.
Eläimet olivat hyviä kuvauskohteita, mutta eniten innostuin, kun näin Korkeasaaren puistoalueella särkyneitäsydämiä! Voisiko olla enää kauniimpia ja romanttisempia kukkia? Sydämenmuotoiset kukinnot ja hento aniliininpunainen väri vihreää lehvästöä vasten <3 Kasvimaailman kärkeä!
Eläimistä olivat eniten esillä riikinkukot, jotka saavat käyskennellä Korkeasaaressa vapaana. Linnut ovat tottuneita ihmisiin ja päästävät lähelle, mutta harmiksemme yksikään uroslintu ei levittänyt upeita pyrstösulkia viuhkaksi.Kaksi yötä enää ennen starttia Turun lomaparatiisiin! :) Tuntuu uskomattomattomalta, että sen jälkeen saa olla kaksi ja puoli kuukautta ilman työasioiden mielessä pyörittelyä :)


Kommentit

Suositut tekstit