Loviisan aitta

Tänään oli vuorossa retki Ruskoon ja siellä sijaitsevaan sisustusliike Loviisan aittaan (www.loviisanaitta.fi). Loviisan aitan osoite on Vahdontie 600. Olen käynyt siellä kaksi kertaa aiemminkin, mutta edellisestä kerrasta taitaa olla jo kolme vuotta. Paikka oli joka tapauksessa ennallaan ja yhtä monta ihanuutta oli tarjolla kuin mitä muistelin.

J on siitä(kin) ihana mies, ettei häntä tarvitse pakottaa näille minun toiveretkille, vaan esimerkiksi Ruskoon hän lähti taas hyvillä mielin. J myös tuntee Turun seudun niin hyvin, että minun kartanlukijan taitoja ei ole juurikaan tarvittu. Loviisan aitan osoite laitettiin puhelimeen, mutta reittiopasta ei tarvinnut laittaa päälle, kun J tutki kartan ja painoi sen mieleensä jo ennen lähtöä. 

Loviisan aitan päämyymälä on vanhassa tallirakennuksessa ja Rivièra Maisonin tuotteet ovat esillä sivurakennuksessa, missä niille on mukavasti tilaa. Tämä erottaa Loviisan aitan kaltaiset sisustusmyymälät esimerkiksi pääkaupunkiseudun paikoista: tilaa on riittävästi ja se mahdollistaa monien eri tuotemerkkien esillepanon. Loviisan aitasta löytyy muun muassa Balmuiria, Lexingtonia ja PB Homea.Joimme kahvilan puolella päiväkahvit. Sisustusliikkeen yhteydessä oleva kahvila sulautuu niin hyvin muuhun liiketilaan, ettei sitä ensin meinannut edes huomata. Sisustus jatkuu samantyylisenä ja kahvikupit olivat Riviera Maisonin :) Hyvällä säällä kahvinsa voi juoda terassilla, josta aukeaa kaunis peltomaisema.

Ostimme kotiin serviettejä ja tuoksukynttilän sekä tuliaisia äideillemme. (Toivotaan, etteivät he lue tätä ennen kuin saavat lahjansa!). Otin kuvat ostoksista terassilla, kun tulimme takaisin huvilalle. Koristeeksi pääsivät koiranputket, jotka poimin kotimatkalla.

Olen muuten oppinut jo yhden lisätoiminnon kamerastani ohjekirjaa lukiessa. Nykyisin saan säädettyä kuvan taustan niin tarkaksi tai epätarkaksi kuin haluan. Hyväksi kuvaajaksi kehittyminen vie paljon aikaa, mutta minulle tämä oli iso askel. Etenkin asetelmia kuvatessa taidosta on paljon hyötyä.

Äiti saa syntymäpäivänsä kunniaksi kuninkaallisen kortin :)  


Huomenna lähdemme takaisin kaupunkiin ja kotiin muutamaksi päiväksi ennen Espanjan matkaa. Ajatella - kolme yötä ja olemme Etelä-Euroopassa! En malttaisi millään enää odottaa sitä! Valokuvastakin on hyvä harjoitella matkalla, koska valoa riittää takuulla :)

Kivaa iltaa! Moni teistä on tainnut päästä juhannuksen myötä kesälomalle - ainakin toivon niin!


Kommentit

Suositut tekstit