Tenniskentältä korukutsuille

Aamusta heti oli aurinkoista ja sehän tiesi sitä, että oli lähdettävä plätsäyttelemään vesi-ilmapalloja pihalle! Sitten vaihdettiin tenniskamat päälle ja siirryttiin kentälle. Tennis on minulle aivan uusi laji ja järjettömän vaikeantuntuista. Juostessa tai pyöräillessä voi tekniikasta piittaamatta heti lähteä liikkeelle ja sen jälkeen vähä vähältä parannella asentoa, askellusta tai polkurytmiä. Tenniksessä taas ei pääse edes alkuun, jos a) ei osu palloon ja b) lyö edes jollain mittarilla säädyllisiä lyöntejä niin, että vastapelurilla on mahdollisuus saada pallo palamaan verkon toiselle puolelle. "Riittää, kun liikut hyvin ja lyöt oikein", oli päivän paras (lue: raivostuttavin) neuvo. Jeah, right! Helppoa kuin heinänteko :D :D Ärsyttävän vaikeaa, mutta ehkä juuri siksi palan halusta oppia homman.Iltapäiväksi ystäväni Söderkullasta oli kutsunut meidät all-k -korukutsuille. Näitä kutsuja on meilläkin vietetty, mutta tällä kertaa siis Sipoossa. Iltapäivän emäntä oli leiponut muun muassa minttu-suklaakakun, joten tyhjin vatsoin emme kouruja katselleet :) Pari tuntia meni hujauksessa kuulumisia vaihdellen ja kaulakoruja sovitellen - kotiin toin kaksi uutta riipusta ja yhden sai tyttäreni. Vaikein valinta onkin vielä edessä: kumman laitan huomenna kaulaan, kun lähden töihin?

Kohta alkaa televisiosta Täällä Pohjantähden alla -sarjan kolmas osa, joten nyt on kiireesti laitettava tämä päivän postaus pakettiin ;) Parvekekausi on myös avattu, joten siitä kuvia piakkoin! Rentoa loppuiltaa!

P.S. Jos haluaa kurkata Katriinan all-k -korujen Facebook-sivua, se löytyy tästä osoitteesta: www.facebook.com/allkofficial. Suosittelen, jos kesämekkojen kanssa ei vielä ole mitään kivaa ja kiiltävää laitettavaksi kaulaan, korviin tai ranteeseen :)Kommentit

  1. maila taakse.... odota palloa... position! Katso palloa..... sivalla... muista windscreen wiper... show your elbow 😜

    VastaaPoista
  2. Kuulin kaikki nuo kehotukset unissanikin! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit