Parvekkeen uusi hortensia

Lämpimät päivät jatkuvat ja tänään laitoin parvekkeelle pelargonioiden viereen hortensian. En ollut aikeissa hankkia enempää kukkia, sillä olemme ison osan kesästä Turun saaristosta vuokratulla huvilalla eikä kukaan ole hoitamassa kukkia täällä. Mutta hortensiat olivat niin kauniisti K-kaupan hyllyllä, etten päässyt ohittamaan niitä ilman, että yksi tarttui kainaloon! :)

Alkuillan auringossa sitten köllähdin aurinkotuoliin lukemaan uusinta Talo ja Koti -lehteä. Se oli täynnä kesäisiä sisustusideoita ja kuvia ihmisten kauniista kesäkodeista ja vapaa-ajan asunnoista. Ideoita ja inspiraatiota siis!Kun lähdin koirien kanssa iltakävelylle, otin kameran mukaan ja nappasin lähikuvan tuomen kukista, joista eilen kirjoitin niin innoissani. Tässä näkyy paremmin, kuinka kauniin valkoisia ja tuuheita kukkatertut ovat. Pieniä, keveitä kukkia vierivieressä. Niistä on nautittava nyt, koska tuomen kukinta-aika ei ole kovin pitkä ja pian ne taas lakastuvat ja puu jää vihreiden lehtien peittoon. Eipä silti - on vihreä lehtipeitekin mukavaa katseltavaa sohvalta, kun tuuli heiluttaa oksia ja ilta-auringon valo välkehtii niiden välistä olohuoneen seinälle. :)


 Kävelyllä katselimme koirien kanssa myös lähimetsän ihmeitä... Kaikki on niin tuoreen ja uudennäköistä tässä vaiheessa alkukesää!Rattoisaa helatorstain aattoa kaikille <3Kommentit

Suositut tekstit