Päivä, jolloin sain ensimmäisen Louis Vuittonin

Kolmas toukokuuta 2017 jää henkilökohtaisen historiani yhdeksi merkkipaaluksi: Sain tänään ihanalta (minut pilalle hemmottelevalta!) miesystävältäni lahjaksi ensimmäisen Louis Vuitton -käsilaukkuni <3 <3 Jos laskisin yhteen kaikki ne tunnit, jotka olen vuosien varrella kuluttanut Louis Vuittonin nettisivuja selaillen ja erilaisista käsilaukuista haaveillen, se olisi varmasti jo kokonainen työviikko. Mutta nyt... pöydällä on todellakin ihka oikea Louis Vuitton ja se on minun! Kauhean materialistista, mutta niiiiiin ihanaa! :) :)

Ennen ostoksille menoa avasimme avoautokauden ja kävimme Kaivopuiston rannassa nauttimassa iltapäivän auringosta.Kotimatkalla töistä tullessa kävin kukkaostoksilla ja pitkästä aikaa poikkesin myös Hietalahden torin laidalla sijaitsevassa Cilla'sissa (www.cillas.fi). Cilla'sin liiketila on nykyisin kolmen huoneen kokoinen, mutta tunnelmaltaan ja tyyliltään tasan niin ihana kuin aina ennenkin!

En ollut tiennyt, että Cilla's myy myös House of Rymin astioita ja tekstiilejä - ja nyt niitä on kaiken lisäksi alessa, jos joku haluaa käydä tekemässä löytöjä. Vinkiksi siis ;)

Kuvista alimpana näkyy House of Rymin uusinta tuotantoa. Vihreä on edelleen muodissa kuten kasvit ja kaikenlainen metsähenkisyyskin ja se näkyy Rymin mukeissa.

Oih, mikä päivä on takana :) Aurinkoa, kevättä ja Louis Vuitton. Siinä se laukku pöydällä odottaa, että pääsee huomenna ensimmäistä kertaa käsivarrelleni! :)

Kommentit

Suositut tekstit