Uusi tietokonehylly

Pienen asunnon sisustusratkaisut vaativat välillä aika paljon pohtimista, kun monta toimintoa pitäisi saada samaan mahtumaan rajattuihin neliöihin. Meidän kotona tyttöni on saanut ainoan makuuhuoneen omaksi valtakunnakseen, joten minun sänkyni, sohva, televisio ja kaikki yleiseen oleskeluun liittyvä on pitänyt mahduttaa olohuoneeseen. Muuten kaikki tarpeellinen on ollutkin jo pitkään paikoillaan, mutta työpöytää olen kaivannut jo kohta kaksi vuotta. Vihdoin bongasin sellaisen kuin halusin!

Löysin hylly-työpöytä-yhdistelmän HobbyHallin tarjouksesta ja kun vanhempani kävivät sen eilen pystyttämässä ja ruuvaamassa kiinni seinään, tajusin, että se sopii kuin nenä päähän sänkyni viereen, yöpöydän paikalle. Vai mitäs tuumaatte? :)


Sulka oli ostos Kasvihuoneilmiöstä ja vanha lasipullo löytö Korppoosta autotallin ylähyllyltä. Pesun myötä pullosta tuli hieno koriste, kun siinä on oikein posliininen korkkikin!
Työtuoli on toki myös tarpeen, mutta toistaiseksi sen virkaa saa toimittaa yksi jakkaroista, joka meillä oli jo valmiina. Voi olla, että se jääkin pysyväksi ratkaisuksi. Kehittää ainakin keskivartalon lihaksia, kun ei tule röhnötettyä selkänojaa vasten ;)Olen niin iloinen, että kotona on paikka kannettavalle tietokoneelle ja töihin liittyville papereille. Hylly toi ihan uutta ryhtiä olohuoneeseen! :)Kommentit

Suositut tekstit