Saariston rauha ja kauneus

Jälleen kiva vapaa viikonloppu Korppoossa ja aikaa ottaa kuvia ulkona ja vähän tietysti myös Amalias Hemissä (www.amaliashem.fi) :) Löysin kamerastani uuden vintage filtterin ja innostuin käyttämään tänään sitä. Joskus maailmaa voi mielestäni ihan hyvin katsella filtterin läpi etenkin nyt, kun luonto on niin "talviteloillaan" eikä lumikaan valkaise maisemaa.
Kävimme päivällä Korpoströmissä (http://www.visitsaaristo.net/fi/kohde/korpostrom-korppoo-parainen-7660), koska halusin kuvata merimaisemaa pitkästä aikaa. Eilen, kun ajoimme Paraisten läpi, jäi harmittamaan, kun auringonlaskun aikaan olisi ollut niin kauniita maisemia, mutta ei pysähtymismahdollisuutta oikeassa kohdassa. Liikkuvasta autosta kuvan ottaminen ei tunnetusti tuota kovin hyvää jälkeä ;)
Korpoströmissä oli aikaa keskittyä kuvaamiseen:Saaristokeskus on suosittu veneilijöiden satamapaikka kesällä ja oli hauska nähdä, miten erilainen tunnelma siellä oli nyt, kun ketään ei näkynyt missään. Meri on sula, mutta ainoatakaan venettä ei ollut laiturissa - kukapa nyt kylmässä tammikuun tuulessa viihtyisi.

Korpoströmin bussipysäkillä on pieni mökki ja sinne on perustettu kirjojen kierrätyspiste. Miksei sitä voisi sanoa sivukirjastoksi :) Ihmiset ovat tuoneet vanhoja kirjoja ja lehtiä sinne ja jos matkalukeminen on unohtunut, mukaan voi valita mieleistä luettavaa. Minä nappasin kainaloon kaksi sisustuslehteä, jotta voin hiukkasen kielikylvettää itseäni kirjallisessa muodossa ;)

Amalias Hemin valikoimista oli väistynyt joulu ja tilalle oli tullut keväisempiä juttuja. Ostin pelargonian kuvan, pari postikorttia sekä kivan koristeen uudelle tietokonepöydälleni, mutta niitä näytän vähän myöhemmin, kun pöytä on kasattuna ja sisustus valmis.

Amalias Hemiin voi mennä fiilistelymielessäkin, koska siellä on aina kaunista <3 Mutta useimmiten päädyn kannattamaan joillakin euroilla paikallista pienyrittäjyyttä - kiusaus siihen on putiikissa suuri ;)
Äsken kävimme vielä iltakävelyllä kirkonkylässä ja veimme kynttilät haudoille. Korppoon kivikirkko seisoi paikoillaan. 


Saunan jälkeen lähdemme iltapalalle Hjalmar'siin, mutta sitä ennen toivotan kivaa lauantai-iltaa teille! <3

Kommentit

Suositut tekstit