Teneriffan matkakuvat ja kaipuu takaisin lämpimään

Niinhän siinä sitten kävi, että vaikka otin lomareissulle koneen mukaan ja suunnittelin bloggaavani lomakuulumisia viikon aikana, hotellihuoneen netti toimi surkeasti! Meidän matka oli onnistunut ja palasimme Suomeen viime yönä. Nyt suurin vaikeus on yrittää valita, mitä kuvia teille tähän blogiin laittaisin, jotta pääsisitte lomafiilikseen kuvien välityksellä. :)

En yhtään ihmettele, että niin moni pohjoismaalainen (ruotsalaisia ja norjalaisia näkyi paljon) valitsee talvilomakohteeksi Kanarian saaret. Teneriffa on rennosta lomasta haaveilevalle hyvä valinta! Voi maata hotellin uima-altaalla tai kuten me teimme, vuokrata pariksi päiväksi auton ja kiertää saarta enemmänkin. Meidän hotelli Marylanza sijaitsi lähellä Playa de Las Americasia. Marylanzan nettisivun kuvat vastaavat muuten todellisuutta - toisin kuin monen muun kohteen mainoskuvat... Kuvat hotellihuoneestakin ovat aivan kuin meidän huoneesta otettuja :)

http://www.tui.fi/lomakohde/espanja/teneriffa/playa-de-las-americas/blue-star-marylanza-suites-spa/kuvat-ja-videot/pc-000075342/#talvi-17-18

Tässä sitten niitä tunnelmia:Kuvista näkyy meidän retket Teide-tulivuorelle, Loro Park -eläinpuistoon (josta myös orkideat löytyivät) ja Santa Cruzin Palmetumiin eli Palmupuistoon. Vuoristojen välistä löytyi Mascan henkeäsalpaava pikkukylä, jonne mutkitteli kapeat ajotiet. Onneksi minun ei tarvinnut olla kuski! ;) Hummerit ikuistin eräässä kalaravintolassa :)

Parasta oli hotellin valaistu uima-allas illalla. Sitä näkyä en kyllästyisi koskaan katsomaan. Jospa edes ripaus Teneriffan lämpöä säilyisi mukanani kevääseen. Uuden talven tullessa on pakko päästä myös uudelle matkalle - vaikkapa tasan samaan paikkaan!


Kommentit

Suositut tekstit