Uudet kujeet 2017

Vuoden ensimmäinen päivä ja hommailu jatkuu :) Sain eräästä Facebookin kierrätysryhmästä tämän valkoisen tuolin ilmaiseksi ja kuten kuvasta näkyy sen kunnossa on toivomisen varaa. Maalipinta on myös kolhiintunut, vaikka tässä vähän etäämmältä otetussa kuvassa sitä ei näykään. Aloitin ruuvaamalla tuolin istuinosan pois, maalaamalla tartuntamaalin pohjalle ja huomenna aion valita lopullisen värin. Vaikeaa... punainen ehkä? Tai turkoosi?


Ja ehtiihän sitä yhdessä pyhäpäivässä muutakin. Ompelin Marimekon palakankaasta itselleni pari meikkipussia matkaa varten :) Toiseen laitoin vetoketjun, kun yksi sellainen löytyi laatikosta, mutta toiseen pistin nepparikiinnityksen. Tuli ompeluflow ja lopputuloskin tyydytti tekijää :)Ja kun ompelukone oli esillä, samassa innostuksen puuskassa syntyi myös uudet patalaput!Illan kuluessa otin sakset esiin ja leikkasin talteen sisustuslehtien inspiroivimmat kuvat. Kaikkia lehtiä ei voi säästää, joten on parempi irrottaa yksittäiset kuvat ja laittaa ne arkistoon. Haaveilu ja suunnittelu on aina yhtä tärkeää kuin itse tekeminen! Uuden vuoden kunniaksi pitää vaan lehtipinoja saada karsittua, ettei arkistot liikaa pääse paisumaan :)


Huomenna täytyy ehtiä pakata laukut valmiiksi, mutta jos vain aika riittää, en malta olla jatkamatta tuolin maalausta... :)


Kommentit

Suositut tekstit