Joulukauden avaus Kylmälässä

Kolme neljäsosaa Harakka Tours -porukan harakoista suuntasi tänä iltana Kirkkonummen Kylmälään Lugnet Life & Livingin (www.lugnetlifeandliving.com) suureen joulunavaukseen :) Muistattehan tämän ihanan vanhaan talli- tai navettarakennukseen rakennetun sisustus- ja second hand-puodin?
Kevään second hand -illasta ja joulunavauksesta on tullut meille jo perinne ja kun kutsu sähköpostiin tipahtaa, käydään nopea viestienvaihto tyttöjen kesken, kuka toimii kuskina, sovitaan lähtöaika ja sitten vain hop - matkaan!
40 minuutin automatka oli koko vaivan väärti, koska lumisten kuusten keskeltä löytyi tällainen joulumaailma:Hopea, vaalean eri sävyt ja huurteiset koristeet tuntuvat olevan tämän joulun suosikkeja.

Lugnet Life and Living on siitä mukava paikka, että sen tuotevalikoima vaihtuu sopivaa tahtia enkä oikein keksi mitään muuta sisustusliikettä, jossa tunnelmaan olisi satsattu näin paljon. Joulunavauksessa saimme jälleen kerran nauttia sekä suolaisista että makeista tarjottavista kuohuviinin kera ja liike oli laitettu todella kauniiksi lattiasta kattoon asti. <3

Nappasin joitakin kuvia, joissa näkyy talven ja joulunajan juttuja ja Lugnet Life & Livingin tämänhetkistä tunnelmaa:

Second hand -puolen vaikuttavin hylly oli koottu kengistä ;)


Kiitos Lugnet Life and Livingin väelle jouluisesta illasta, josta jäi taas hyvä mieli :) Näin on joulunaika kippistetty alkaneeksi!

Kommentit

Suositut tekstit