Jälleen Viljandissa!

Jos vain tilaisuus tulee eteen, Virossa kannattaa harrastaa kirpputorien kiertelyä. Me tulimme taas viikonlopun viettoon Viljandiin siskoni luokse. Heillä remontti etenee ja päivällä veimme vanhan televisiotason ja television paikalliseen kierrätyskeskukseen. Samalla tutkailimme kierrätyskeskuksen tarjontaa. Hinnat ovat varsin eri tasoa kuin Suomessa :)

En vielä ole ehtinyt kuvata omia aarteitani, jotka ostin (muun muassa kuningatar Elisabeth -lautanen!), mutta napsin kyllä kuvia siellä ollessamme. Astioita oli jos minkälaisia!
Huonekaluja oli myös monta sorttia ja hyväkuntoisia:Kierrätyskeskuksen nimi on Sahtel ja se toimii sekä Viljandissa että Tartossa. Henkilökunta päivittää aktiivisesti Sahtelin Facebook-sivuja, joten sieltä voi myös tutkailla tarjontaa reaaliaikaisesti.


Kierrätyskeskusreissun ja muiden päivän töiden jälkeen söimme Pappa Pizzassa Viljandin keskuskadun varrella.Talolle palatessamme aurinko oli juuri laskemassa Viljandi-järven taakse.

Siskollani ei ole ihan niin krumeluuri sisustusmaku kuin minulla vaan hän suosii enemmänkin Deko-lehden tyyliä. Tiedättehän sellaisen skandinaavisen mustasta, valkoisesta ja graafisista linjoista rakentuvan sisustusmaun? Ulkorappusten lyhty on sen mukainen :)


Meillä on siskoni kanssa usein antoisia sisustukseen liittyviä keskusteluja, koska tunnemme toistemme maut niin hyvin ja pidämme aika erilaisista jutuista. Jossain ihmeellisissä asioissa makumme kuitenkin yhdistyvät ja arvostamme kumpikin esimerkiksi käsitöitä ja kierrätystä. Täällä Viljandissa olen ihastunut siskoni ruokailuhuoneen valosarjaan. Se tuo pimeisiin iltoihin kaunista himmeähköä valoa.Tunnelmallista viikonloppua teille kaikille! Me olemme vielä yhden yön täällä ja huomenna taas takaisin Suomeen!
Kommentit

Suositut tekstit