Ensimmäinen adventti saaristossa

Blogi alkaa olla varsin Korppoo-painotteinen, koska vietämme saaristossa viikonloppuja aina, kun mahdollista. Tänä viikonloppuna pääsimme taas marraskuisiin merimaisemiin ja suosittelen retkeä Korppooseen totisesti kesäsesongin ulkopuolellakin!
Päivät ovat olleet hämäriä ja illat pilkkopimeitä, mikä on tehnyt valokuvauksen opettelusta haastavaa. Valokuvaus ilman valoa ei ole aloittelijalle mikään helppo juttu. Lauantai oli kaikeksi onneksi useamman tunnin ajan aurinkoinen ja pääsin kamerani kanssa merenrantaan ikuistamaan näkymiä.


Vesi oli hyytävän kylmää, mutta kirkasta ja rannan pikkukivet kuulsivat veden alla.

Kuvasin kaikenlaista eteen tullutta (siis huomatkaa tilanne: miesystäväni hoiteli askareita kuten saunapuiden kantoa ja minä kuljeskelin kamera kädessä hänen vanavedessään saamatta mitään muuta järkevää aikaan ;) Ei ole helppo seurustella tällaisen haihattelijan kanssa!)

Tällaisia kuvia tuli:
Tämän auton kaikki kilometrit lienevät jo takanapäin :)

Ja kun Korppoossa olimme, piti käydä myös Amalias Hemissa (www.amaliashem.fi), jossa sattui olemaan joulukauden avajaiset eli ihania joulujuttuja sekä kuumaa glögiä ja pipareita <3

Olisin taas voinut hankkia vaikka mitä, mutta joskus täytyy tyytyä vain kuvaamaan ihanuuksia :) Ostin kyllä pikkujoulukäsilaukun ja muutaman kynttilänkoristeen, mutta niitä en vielä ehtinyt kuvata...
Terhi oli laittanut Amalias Hemin niin kauniiksi jälleen kerran ja pian muuten avautuu myös puodin nettikauppa! Eli jos ei pääse paikan päälle Korppooseen, voi tehdä jonkun lohtuhankinnan netin kautta. ;)

On muuten hyvä huomata, ettei bisneksen pyörittäminen kahden lossin päässä mantereesta ole aivan helpoin homma. Illalla menimmekin juhlistamaan Korppoon keskustan Hjalmar's-ravintolan 10-vuotispäivää, mikä on kunniallinen saavutus! Vain yritteliäät, työstään innostuneet ihmiset voivat saada tällaisia paikkoja säilymään :) Hjalmar's oli täynnä iloisia korppoolaisia ja viikonloppuvieraita, pizzabuffet täytti vatsat ja bändi soitti yli puolen yön ja mehän tanssasimme niin paljon kuin ehdimme!

Hjalmar's järjestää perjantaisin bingoa ja niinpä ravintoloitsija-Tage sai juhlapäivänä lahjaksi uuden kultaisen bingokoneen :D Sitä kelpaa tulevaisuudessa pyöritellä :)

Nappasin kuvan nopeasti kännykällä, mutta tunnelma välittynee.
Maa tulevan kasvimaan kohdalta on nyt muokattu traktorilla, mutta näkymä on vielä aika karu.


Suunnittelimme kasvimaan aidan tolppien paikkoja, mutta varsinainen aita (peurojen pitämiseksi pois apajilta) syntyy vasta keväällä. Ensimmäiset vaiheet on kuitenkin saatu toteutettua jo, jes!

Tänään kotiin lähtiessämme, ulkona oli kova tuuli ja lossirannassa meri tyrskysi aaltojen osuessa rantakiviä päin.


Matkalla pysähdyimme Design Hillissä kahvilla ja porkkanakakulla ja pääsimme turvallisesti perille kotiin vatsat täynnä herkkuja <3Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille! Sieltä se joulu lähenee ja lämmittää mieltä :)

Kommentit

Suositut tekstit