Jouluhulluus heräämässä

Lumisateen saavuttua Etelä-Suomeen jouluisemmat ajatukset alkoivat työntyä mieleeni. Pidin aiemmin lokakuussa Perfect Home -kutsut (kuten joka syksy jo useampana vuonna peräkkäin) ja tilasin kuvastosta led-valot kaukosäätimellä. Mikä nerokas idea ja tunnelmanluoja! Nyt olen vihdoin viimein myös ehtinyt viritellä ne paikoilleen olohuoneen hyllyn päälle. Paikka valikoitui sen mukaan, mikä näkymä avautuu suoraan silmien eteen sängyssä maatessa. Ideahan on, että valojen kimmellystä voi ihailla vielä illan viimeisinä hetkinä sängystä ja kun unen aika tulee, valot sammuvat napista painamalla ilman, että niitä täytyy nousta lämpimän peiton alta varta vasten sammuttamaan. Tämä on jokaikisen tavoitettavissa olevaa luksusta!
Niin kuin näistä otoksista käy ilmi, säilytän kuninkaallisia kuvia kehyksissä olohuoneen puolella. :) Victoria, Madeleine ja Sofia miehineen katselevat hyllyn päältä maallisempaa menoa ;)Kaukosäädin on tässä kuvattu sohvan päällä, mutta laitoin sen heti kuvan oton jälkeen yöpöydälleni, etten vain unohda sitä sohvalle ja joudu sen takia nousemaan illalla ylös! (Onhan tietysti olemassa se vaara, että joutuu nousemaan pissahädän tai janon vuoksi, vaikkei muuten viitsisikään, mutta valot ainakin voivat olla viimeiseen asti luomassa tunnelmaa...)

Perfect Home on muutenkin ihana sisustustuotesarja. Jos on lopen kyllästynyt Tupperwareen ja PartyLiteen ynnä muihin vakiokotikutsutuotteisiin, on aika tutustua Perfect Homeen (www.www.perfecthome.fi). Sisustusjuttuja on maalaisromanttisesta tyylistä vähän rouheampaan ja tummempiin sävyihin - aika moneen makuun siis. Unohdin ottaa kuvia ja postata kutsuista, mutta kerron jossain välissä myöhemmin eri jutuista, joita Perfect Homelta on kotiini vuosien varrella matkannut :)

Tänään oli myös aika vaihdattaa uudet kitkarenkaat autoon ja samalla reissulla poikkesin Sinellissä - ja ensimmäisinä ostoslistalla olivat joulukorttitarpeet!

Sinellin eteisen seinällä oli useampia kauniita kortti-ideoita. Tässä niistä osa:


Ihastuin eniten 3D-korttimalleihin ja ostin yhden vihkollisen kuvia kasattaviksi. Vihkosta tulee 12 valmista korttia, joten 5,90e ei ollut kallis hinta. Otan kuvia valmiista korteista, kun vain pääsen projektissa niin pitkälle.


Fiilistelyn kyllä jo aloitin pienen portviinilasillisen kera...


Kaksi pellillistä pipareita ehdimme leipoa jo viikonloppuna. Tai minä oikeastaan söin oman osuuteni niistä taikinana, koska kohmeinen piparitaikina on mielestäni aivan vastustamatonta :D Emme muodosta tyttöni kanssa järin asiallista leivontatiimiä, koska taikina-ahmattiäidin jälkeläinen keskittyi suurimmaksi osaksi leivonta-aikaa muovailemaan taikinasta petseille silmälaseja...!


P.S. Viikonloppuna viimeistelin myös Viljandissa liitutaulumaalilla maalamani laudanpätkän, ja tein siitä koristeteipin, ohuen rautalangan ja kahden naulan avulla minimaalisen muistitaulun. Ei ehkä maailman tärkein ja tarpeellisin esine, mutta sen tekeminen oli kivaa ja se lienee etusijalla näissä DIY-puuhissa ;)Ihanaa iltaa kaikille! <3


Kommentit

Suositut tekstit