Eteisen uusi ilme

Vihdoin vapaapäivä eikä mitään suunniteltuja menoja :) Tapettirulla on odottanut kaapissa jo monta viikkoa ja tänään äiti pääsi myös tapetointiavuksi! Ei mennyt kuin hujaus ja eteinen muuttui kukkakedoksi :)
Keittiön ja olohuoneen tapetit valitsin Pip Studion mallistosta, mutta eteisen kohdalla päädyin Värisilmän nettikaupasta löytyneeseen SCANDINAVIAN 1791 DESIGNERS II -kuitutapettiin (https://www.varisilma.fi/tuote/scandinavian-1791-designers-ii-053x1005-mrll-tapetti-16-krt/). Se on kesäinen ja runsas, mutta kuvioiden tumma tausta tuo kokonaisuuteen syvyyttä. Minuahan syytetään usein liiasta tyttömäisyydestä (syystäkin!), joten tässä ainakin tummansinistä pohjana ;)

Eteinen on kapea ja aika pieni eikä seinätilaa ole kovin runsaasti. Tähänkin projektiin riitti kaksi vuotaa tapettia ja toista vuotaa sai hieman kaventaakin. Tapetin korkeudeksi tuli 2,49 cm. Ja tässä lopputulos:
Vanhat 70-luvun kaapit maalasin eteisessä jo aiemmin taivaansinisiksi ja vaihdoin niihin oman makuni mukaiset vetimet :) Oikeastaan haaveilen uusista kaapeista ulkovaatteille ja siivoustarvikkeille, mutta vielä tässä vaiheessa ei budjetti riitä koko kaapiston vaihtamiseen - siksi oli siis ryhdyttävä edullisempaan pintojen käsittelyyn.
 Kuran ja hiekan sisään tulemista yrittää stopata äidin kutoma räsymatto, joka onkin ollut hyvä vaihtoehto eteisessä, sillä raidallisesta matosta ei erotu tahrat kovin hyvin. Kenkien säilytyspaikalla on pieni aniliininpunainen matto, joka suojaa lattiaa kosteudelta, kun kengät kuivuvat. Loskasää lapsiperheessä vaatii käytännöllisiä ratkaisuja, jos ei halua asua 57-neliöisessä kurakasassa :DKiitos mun ihanalle remonttitiimille! <3 Kuvionkohdistuskin sujui kuin tanssi ja reunat ovat suorat ja millintarkat!


Innostunutta viikonloppua kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit