Vuoden 2016 viimeiset tuunailut

Vuotta 2016 oli vielä sen verran jäljellä, että ehdin uudistaa eteistä! :) Olen katsellut sisustuslehdistä ja blogeista miljoonia ihania kuvia laatikkohyllyistä ja eilen päätin, että osaan kai minäkin sellaisen tehdä, jos muutkin. ;) Minulla oli yksi laatikko valmiina olohuoneen tv-tason alaosassa ja kaksi isompaa löysin Helsingin Torpparinmäestä Pirilän kukkatalosta. Laatikot maksoivat 10,90e kappale, mutta se oli kaikki, mitä tähän projektiin kului.

Olen säästänyt kaikki ylijäämätapetit ja leikkasin niistä sopivat palat laatikoiden taustoiksi. Liimasin tapetin palat tavallisella askarteluliimalla ja hyvin näyttää pysyvän. Tehdessä mietin kyllä, että pitäisi yrittää joskus löytää joku, jolla myös on omista tapetointiprojekteista jääneitä ylijäämäpaloja ja tehdä vaihtokauppoja. Muuten kaikissa projekteissa pyörii samat tapettikuosit, kun yrittää olla taloudellinen ja hyödyntää kaikki palaset ;)

Tällainen hyllystä tuli: Asettelin laatikkohyllyyn joitakin esineitä, jotka sattuivat osumaan silmiin. Asetelmat tulevat varmasti vaihtumaan vielä tuhat ja yksi kertaa! :)
Muuten eteisen pöydällä ovat samat jo valmiina olleet esineet. "Miljoonalaatikon" sisällön tuijottaminen on ärsyttänyt minua aina, kun tulen sisään ja siirsin sen tässä muutoksessa eteisen tason ylähyllylle. (Miljoonalaatikkoni on siis tuo mintunvihreä ontelokuteesta virkkaamani kori, jossa säilytetään avaimet, heijastimet, pinnejä, kyniä ja kaikkea pientä, mikä etsii jossain paikkaansa löytämättä sitä.) Katsotaan, toimiiko idea käytännössä vai pitääkö kori siirtää takaisin tason päälle - toivottavasti ei!

Radio saa olla omalla paikallaan, koska aamut ilman Suomipopin Aamulypsyä ovat mahdoton ajatus :)

Otin myös vaihteeksi ilmoitustaulumme pois ja kiinnitin sinitarralla seinään orvokkijulisteen. Mietin pitkään, miten saan sen kiinni seinään ilman kehyksiä (en halunnut niitä, koska juliste ei saa muuttua tauluksi). Vanha kunnon sinitarra toimi! :) Orvokkijuliste on Ebba Masalinin maalaamasta kasvitaulusta tehty ja saman tuoteperheen esineitä myy Helsingissä ainakin Taito Helsky ry Etelä-Espalla (http://www.helsky.net/index.php?k=215541).
Nyt taidan jatkaa lukupuuhia ja siivota tuunauksen jäljet uuden vuoden tieltä... Mukavaa vuoden toiseksi viimeistä päivää! <3


Kommentit

Suositut tekstit