Annanpäivän aikaan

Onpa yötä yökötellä Annanpäivän aikaan, sanoo sananlasku ja pitää totisesti paikkaansa. Pimeää on, mutta nimipäivään mahtui myös valopilkkuja: Äitini tietää kuninkaallishulluuteni ja antoi lahjaksi Ison-Britannian kuninkaalliset tarrakirjan! :D Hihii!


Ja siskon perheeltä tuli kortti <3


Suunnittelinkin hieman uuden kalenterin skräppäämistä ja tarrakirjasta saan sopivaa materiaalia siihen. Televisiossa oli tosiaan eilen juttua kalenterin tuunauksesta ja alkoi heti sormet syyhytä - pakko päästä kokeilemaan! En ole testannut edes valokuva-albumien skräppäämistä koskaan, koska tilaan nykyisin kaikki kuvani Lalalabilta valmiiksi koteloissa. Albumit kun meinasivat aina jäädä kesken ja kuvat laittamatta ja se oli ikuinen riesa. Askartelut ovat painottuneet onnittelu- ja joulukorttien tekemiseen, koska ne saa nopeammin valmiiksi.

Mosa Interiorsilta hankkimani muovihyasintit ehdin laittaa esille. Niiden "huurre" on jotenkin niin ihanan talvista ja lumimarjojen kanssa ne sopivat hyvin yhteen. Rakastan kyllä oikeiden hyasinttien tuoksua sen verran paljon, että aion laittaa niitäkin jouluksi kotiin, mutta ehkä ostan ne vasta lähempänä joululomaa, että kukat kestävät pyhien yli.


Vessa sai lisäkoristusta uudesta saippuapullosta ja "macaronseista" jo aiemmin - kuvat nappasin vasta nyt. Nämä macaronsit ovat oikeasti voidepurkkeja ja niihin saa esim. matkalle mukaan sopivan pienen määrän kasvorasvaa tms. :) Ne ovat vain liian herkullisia kaapissa säilytettäviksi!Kun vessaan laittaa jotain tällaista pientä kivaa, sen siivoaminenkin on motivoivampaa. Eihän vessan pidä olla yhtään sen vähemmän kaunis paikka kuin muidenkaan huoneiden :) Minä vain olen jo aloittanut taloomme ensi tai seuraavana vuonna tulevan putkiremontin odottamisen enkä siksi ole nähnyt kylpyhuoneen enkä vessan laittamisen eteen paljonkaan vaivaa. Jotain pientä hauskaa silti voi aina olla...

Viimeisen kuvan ihanuus liittyy uskoon, että kevät vielä selättää tämänkin talven: kirja kasvimaasuunnitelmia varten! Pian aloitan puutarhakirjojen pläräämisen ja jonnekinhan hyvät ideat pitää voida kirjata ylös, etteivät ne unohdu... Ystävät, kesää kohti mennään, vaikkei Annanpäivän pimeydessä siltä ehkä vielä tunnukaan! Nautinnollista & rentouttavaa viikonloppua! <3


Kommentit

Suositut tekstit