Mitä kuusen oksille?Meidän ihana hoitokoira sai vielä luvan jäädä meille yhdeksi extrayöksi <3 Se kuitenkin tarkoittaa sitä, ettei kuusi tule olohuoneen nurkkaan vielä tänäänkään vaan ehkäpä vasta aattoaamuna. On aikaa rauhassa valita sopivat pallot!

Viime vuonna Stockmannilla oli paljon riikinkukkopalloja ja hurahdin tietysti niihin ;) Mutta eipä silti, ne miellyttävät silmääni edelleen!

Pallot odottavat pääsyä kuuseen keittiönpöydällä korissa. Ihanaa niitä on siinäkin katsella... Miksei aina ole joulu? <3

Pääsin joulutunnelmaan tänään myös tyttöni koulun joulujuhlassa, joka oli ikimuistoinen kokemus. Lapset olivat harjoitelleet tansseja ja lauluja, mutta moni ei enää voinut pidätellä haukotusta syyslukukauden lopussa - suloiset, väsyneet pikkutontut! Jos itsellä ei ole lapsia, kannattaa ehdottomasti joskus sujahtaa mukaan ystävän tai kummilapsen juhliin :) Juhlissa laulettiin viimeisenä yhteislauluna Joulumaa ja se on minun toinen joulun suosikkikappaleista. Tiedättehän sen: joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä...Joulupallojen lisäksi laitoin kauneimman leivoskoristeen lasikuvun alle:Jos näitä leivonnaisia saisi jostain kahvilasta, olisin kanta-asiakas <3


Viimeinen kukkakuva on olohuoneesta, jossa ystäväni antama asetelma on auennut parhaimpaan loistoonsa sopivaan aikaan... hei, enää kaksi yötä!

Kommentit

Suositut tekstit