Itsenäisyyspäivää kohti kynttilöiden valosta nauttien

Työpaikan pikkujoulujen jälkeinen päivä. Huterahkon aamun jälkeen oli ihanaa rauhallista aikaa valmistella kotia itsenäisyyspäivää varten: pöytäliinan vaihto, sinivalkosävyinen kukkakimppu Plantagenista ja kynttelikkö ikkunalle.

Nostin keittiönpöydälle myös Perfect Homen tuikkukupit, joiden vaaleasta läpikuultavuudesta tykkään tosi paljon. Kolmannessa kupissa on tähtikuvio, mutta kerralla en kaikkia kolmea nyt laittanut esille.

Pöytäliinan olen hankkinut muutamia vuosia sitten Zara Homesta, kun tykästyin kahvikuppikuosiin niin paljon. Itse virkatun pitsiliinan sain kerran eräältä opiskelijaltani lahjaksi. :)
Kun sain keittiön siivottua oli aikaa lueskella viime viikolla tulleita sisustuslehtiä ja juoda kahvia. Lehdet ovat tähän aikaan vuodesta täynnä joulukoristelu- ja lahjaideoita ja vaikka meillä on joulukoristeluissa ja muissa valmisteluissa selvät sävelet (viime vuoden tyylillä mennään), oli kuvia kiva tutkia. Sisustuksesta innostuneet ihmiset ovat taitavia tunnelmanluojia! Itsekin ymmärsin muuttaessamme edelliseen asuntoon, että kodin voi rakentaa onnistuneesti moneen paikkaan, vaikka itse asunto ei olisikaan aivan priima. Tunne syntyy muusta kuin betoniseinistä tai siitä, omistaako asunnon itse vai asuuko vuokralla.Kynttelikön tuunasin viime joulun alla. Se oli tavallinen valkoinen, jossa oli vihreät muoviset havumansetit. Maalasin kynttelikön keltaisella jämämaalilla ja tein lasihelmistä ja rautalangasta uudet koristeet.
Valoa pimeään! <3

Kommentit

Suositut tekstit