Koiramaista menoa

Tässä meidän lainakaverimme nyt poseeraa! <3 Se on meidän hellässä huomassa vielä huomisiltaan asti ja arvaan jo, että ikävä tulee sen jälkeen!

Minun joululomani alkoi eilen ja tänään olen saanut köllötellä kaikessa rauhassa. Lopullista joulusiivousta en ole vielä viitsinyt tehdä, kun karvakaveri asuu täällä (siitä ei kylläkään ole tiettävästi lähtenyt kuin 3 karvaa). Joulukuusikin saa odottaa kellarissa perjantaihin asti...Sen sijaan Perfect Home -esittelijä ja ystäväni Pirjo-Riitta antoi yllätysjoululahjan: Perfect Homen tuikkulasit <3 Oikeasti ne tulevat kolmen paketissa, jossa kaikki kolme ovat samanvärisiä, mutta minä sain kolmen eri värin kokoelman. Oi <3

Selvästikään kynttilänvalo ei kuitenkaan riitä valaisemaan viherkasveja :D Kaikki kukat ovat jälleen talvimoodissa ja pudottavat lehtiään. Siirsin nukkatyräkit, rahapuun ja yhden orkideoista "valohoitoon" kasvilampun alle. Vielä on liian aikaista sanoa, kuinka suuri vaikutus lisävalolla on, mutta arvatenkin aika iso.
Onkohan kaikkien teidän muiden joulukoristelut ja muut valmistelut hyvällä mallilla? Me lähdemme ulkoiluttamaan karvakaveria ja sitten on ehkä aika juoda lasillinen hyvää punaviiniä pullosta, jonka kollegani antoi, nostaa jalat ylös ja tuntea joulun tulevan... <3 (Ja tuleehan se, vaikka en ehtisikään - tai siis jaksaisi - kylpyhuonetta puunata ihan niin suunnitelmallisesti kuin olin ajatellut.)

Kommentit

Suositut tekstit