Tulppaanit tuovat kevään ja pääsiäistunnelman

Berliinin matkalta jäi vahva kevättunnelma mieleen elämään ja tänä viikonloppuna sitä fiilistä vahvistavat eriväriset tulppaanit maljakossa. Punaisen kimpun ostin itse lähikaupasta torstaina, mutta keltaiset J toi eilen yllätyksenä tullessaan <3




Punaisille tulppaaneille tein sävyyn sopivan maljakon kietaisemalla palan lahjapaperia maljakon ympärille. Tässä on muuten helppo ja nopea keino muuttaa vanhan maljakon ilmettä kukkiin tai kattaukseen paremmin istuvaksi! Pala sanomalehteä ajaa myös saman asian, jos haluaa luoda rouheampaa vaikutelmaa. Sitten vain pätkä narua maljakon ja paperin ympärille niin homma on viimeistelty.



Kevät näkyy meidän ikkunalaudoilla myös pienten taimien muodossa. Olen ottanut vanhojen kasvien juurilta uusia alkuja ja siirtänyt ne omiin ruukkuihinsa vahvistumaan. Rairuohon kylvimme myös eilen, joten kohta on varsinaisten pääsiäisasetelmien vuoro päästä pöydille :) 



Tänä viikonloppuna olemme vain kotona eikä ole kiire minnekään. Äänestyksen aion käydä hoitamassa huomenna tuossa lähikoululla jo aamupäivästä, jotta sen jälkeen voi juoda ansaitut vaalikahvit. 

Aurinkoista ja kevääntäyteistä viikonloppua teille kaikille!

Anna

Kommentit

Suositut tekstit