Joseph-kani

Netissä roikkuminen on vaarallista. Ei mitään henkeä uhkaavaa tai rikollista, mutta kun sisustus- ja lifestyleblogeja lueskelee, uusia tarpeita saattaa syntyä ja sen seurauksena voi päästä rahoistaan eroon. Näin kävi äskettäin, kun päädyin Emma's & Mama'sin nettisivuille. (Miettikää kaksi kertaa ennen kuin klikkaatte linkin auki - niin paljon ihanuuksia siellä on!)

Lompakon nyörejä oli aavistus raotettava, mutta tänään paketti oli jo lähikioskilla minua odottamassa. Ja kukas sieltä pompahtikaan esiin: Joseph-kani! <3 

Joseph on yövalo, mutta en vielä edes kiinnittänyt siihen sähköjohtoa. Nyt Joseph lepuuttaa jalkojaan meidän kirjakarusellin kulmalla ja katselee iltapuuhiamme. 

Kiireisen talven ja alkukevään jälkeen olen jo alkanut haaveilla kesälomasta. Välillä tuntuu, ettei lukeminenkaan onnistu eikä ajatus kulje, kun ajatuskuormaa on ollut niin paljon taukoamatta jo monta viikkoa. Lupasin itselleni viime syksynä, että downshiftaan sen verran, että pääsen eroon kiireen tunteesta, mutta sitä tavoitetta en ole saavuttanut. 

Kaikki suunnitelmat ja tavoitteet eivät aina toteudu, mutta kuten Anna-Mari Westin kuvittamaan hiirialustaan on painettu muistutukseksi: "Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollakseen ihanaa". <3 


Huomenna edessä on vielä työpäivä, mutta sen jälkeen käynti ystävän luona ja vapaa viikonloppu - oih! <3

Tsemppiä perjantaihin kaikille teillekin!

Anna & Joseph-kani

Kommentit

Suositut tekstit