Kohta kotiin!

Vielä viimeisiä Etelä-Espanjan fiilistelyjä ennen kotiinpaluuta. Kävimme tänään päivällä La Galan alueella, joka on noin 15 minuutin automatkan päässä Fuengirolasta. La Galassa on myös tyypillisiä espanjalaisia valkoiseksi kalkittuja taloja ja rantaviivan tuntumassa tuttuja turistikauppoja ja ravintoloita. Kuvauksellisia kadunkulmia oli jälleen vaikka kuinka paljon!







Nämä viimeiset kuvat ovat Fuengirolan keskustasta, jossa aurinko alkoi taas helliä meitä täydeltä terältä. Muuten sää on ollut vaihteleva. Yhtenä aamuna oli kova ukkonen ja tänäänkin heräsimme sateen ropinaan. Päiväksi sadepilvet ovat aina kaikonneet ja ilma on kirkastunut, mutta kunnon hellettä on ollut vain matkan kahtena ensimmäisenä päivänä. Onneksi nautimme niistä silloin ja otimme altaalla aurinkoa :) 



No, kuinka Katalonian itsenäisyyshaaveet ovat näkyneet täällä? Ei sen enempää kuin useampina Espanjan lippuina parvekkeilla ja terasseilla. Toisilla on tapana pitää lippuja esillä normaalistikin, mutta on niitä ollut nyt vähintään puolet enemmän kuin vielä kesäkuussa. 


Huomenna aamupäivällä lähtee lento Suomeen ja viikonloppu on vielä aikaa nauttia vapaasta. Koiria on kova ikävä kuten myös muuta kotiväkeä, joten oma koti kullan kallis - täältä me tullaan <3

Kommentit

Suositut tekstit