Sunnuntaifiiliksissä


Tämä viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Työasiat tulivat koko viikon jo uniinkin lähes joka yö ja nyt on ollut ihanaa saada nukkua hyvin, lukea, lenkkeillä ja viettää aikaa rauhassa rakkaiden kanssa. <3

Lupasin itselleni kesälomalla, että pyrin säilyttämään kiireettömyyden tunteen mahdollisimman pitkälle syksyyn. Nyt olenkin jo tehnyt konkreettisia asioita hallitakseni kalenterikaaosta paremmin ja luulen, että tästä talvikaudesta tulee huomattavasti viime vuotta onnistuneempi ainakin siinä, mitä tulee ajankäyttöön. 

Sunnuntaiaamut Hesaria lukien ja kahvia hörppien ovat kiireettömyyden huippuja <3 


J toi perjantaina kauniin syksyisen värisen viikonloppukimpun ja se on ollut katseidemme alla keittiön pöydällä siitä asti. 

Minun kaappini ovat - yllätys, yllätys - pulloon erilaisia kahvikuppeja: matkoilta tuotuja, lahjaksi saatuja, itse ostettuja... Mikään niistä ei kuitenkaan läpäissyt J:n seulaa. Hänellä on aivan omat standardimittansa sopivalle aamukahvikupille ;) Niinpä eilisellä kauppareissulla meille muutti vielä yksi kuppi: Taika-sarjan 20-vuotisjuhlamuki. Siihen kuulemma mahtuu riittävästi kahvia kerralla. Ja onhan se kaunis :)



Rauhallista, kahvinmakuista sunnuntain alkua teille kaikille! <3 

Kommentit

Suositut tekstit