Tapanilan helmi

Kesällä taisin kerran kertoakin teille jo Tapanilan aseman vieressä sijaitsevasta Mosa Interiorsista (vai kerroinko?). Olin sen pihalla alkukesästä pitämässä kirppispöytää, kun siihen oli mahdollisuus ilman turhia paikkamaksuja :) No, Mosa Interiors on ehdottomasti pistäytymisenarvoinen paikka ja jos joululahjoja on vielä hankkimatta, äkkiä sinne! Netistä voi katsastaa aukioloajat: http://www.mosainteriors.fi/aukioloajat
Joulu oli jo tullut sisään liikkeeseen <3 Lyhtyjä, kynttilöitä ja vaikka mitä herkkuja oli tarjolla (vaikka syötävät eivät ottamissani kuvissa näykään). Helsingin keskustan ulkopuolella sijaitsevissa paikoissa on usein se hyvä puoli, että tilaa on enemmän ja näin ollen myös katseltavaa riittää melko monen neliön verran. Tässä Mosa Interiorsin makupaloja:







Liikkeeseen oli tullut uutena juttuna lapsille ja lapsenmielisille sopiva huone :) Jos lastenhuone on vailla jotain kivaa, täältä löytyy :)


Hyvä, etten haukannut näitä huopadonitseja :D

  
Jouluvaloissa oli (romanttista) tunnelmaa <3
 







Myöhemmin illalla, kun kävin juoksemassa lenkin, tajusin tämän vuodenajan parhaan puolen, mitä ulkoiluun tulee: kaupunkilaisten kodit ja pihat ovat täynnä jouluvaloja. Kun ilma on kalsea eikä auringosta ole tietoakaan, kimmeltävät valot ikkunoissa pelastavat paljon. Motivaatio juoksuun ei kylläkään ole ollut aikoihin näin alhaalla... grr.

Viimeinen tämä postauksen kuva on eiliseltä, kun vietimme itsenäisyyspäivän iltaa vanhempieni kanssa. Pullo kuohuvaa tuli korkattua 99-vuotiaan Suomen kunniaksi! Kutsu Linnaan ei vielä tällä kertaa kolahtanut sisään omasta postiluukusta, mutta ehkä jo ensi vuonna :)



Kommentit

Suositut tekstit