Second handia ja huonekuusen muutto meille

Iso-Roballe avattiin tänään uusi Fida ja kun samoilla kulmilla liikun joka arkipäivä, pitihän paikka käydä tsekkaamassa :) Vielä pari päivää sitten liiketila oli tyhjä ja remontti käynnissä, mutta tänään iltapäivällä, kun astuin ovesta sisään, kaikki oli kohdillaan ja väkeä siellä täällä tekemässä löytöjä.


En tiedä, millaiseksi Iso-Roobertinkadun myymälä ajan myötä valikoimaltaan muotoutuu, mutta tänään siellä oli huolella valittuja tavaroita. Kaikki second handia niin kuin Fidan ideaan kuuluu, ja jotain jokaiselle: vaatteita, kenkiä, kirjoja, laukkuja, astioita ja huonekaluja. Minä en nähnyt mitään nuhruista tai kovin kulunutta ja myymälässä oli myös sopivasti väljyyttä. (Meidän lähi-Fidaa vaivaa ahtaus ja liiallinen tavaramäärä, mikä tekee löytöjen tekemisestä hankalaa ja vaivalloista.)

Muutamia kuviakin otin Iso-Roban uuden myymälän valikoimista:
Fidan jälkeen juna-asemalle kävellessä päätin poiketa vielä Stockan jouluosaston kautta. Sinne minua ei pitäisi päästää! Lupasin kuitenkin, että käyn siellä tänä vuonna vain kerran ja se kerta oli tänään. (Katsotaan, onnistunko tässä aikeessa :D) Voihan kimallus ja kiilto - mikä määrä palloja! :)

Viime vuonna minulla oli joulukoristeiden valinnassa riikinkukkohulluttelumieli, ja taidan kaivaa samoja koristeita esiin kellarista tänäkin jouluna.
Kaksi uutta palloa ostin Stockalta tai toinen ei oikeastaan ole pallo vaan kultainen käsilaukku. Kuusenkoristeita kuitenkin kumpikin. Kasvipuolelta kävin nappaamassa huonekuusen, jollaisen hankinta on ollut harkinnassa jo pidempään. Huonekuuset olivat Stockan kanta-asiakastarjouksena 11 euroa, joten jos se ei viihdy meillä, kovin monta lanttia ei kippaudu biojäteastiaan.

Huonekuusi on ihana enkä ihmettele yhtään, miksi ne ovat saavuttaneet niin suuren suosion viime vuosina! Vai mitäs tykkäätte?
Krumeluurille ihmiselle joulu on parasta aikaa, kun saa laittaa kaikki mahdolliset extrakimallukset kerralla esiin. Jos vain ehdin, viikonloppuna koristeet lisääntyvät, koska aattoon ei ole enää kuin 23 päivää!Milanka Designin saksikoru tuli myös tänään postissa! Ou jees! Käsityöihmiselle sopiva asuste ;)

Kommentit

Suositut tekstit