Pikkupuuhia kotosalla

Vuoden viimeisiä päiviä on täällä vietetty kodin järjestystä kohentaen (loputon työ!), lueskellen ja pieniä juttuja puuhaillen. Pikkuhiljaa ovat matkavalmistelutkin alkamassa, sillä ensi viikolla lähdemme Teneriffalle.

Eilen tein itselleni uudeksivuodeksi sopivat kynnet, kun sain ystävältäni lainaan Mosaic-glittergeelit. Toinen geeli on harmaansävyinen ja toinen niin sanottu Frozenin sininen (tärkein sinisen sävy pikkutyttöjen maailmassa nykyään!).Ripaus blingblingiä on myös saamassani uudessa hajuvesipullossa ;)


Tänään hain viimeiset kirppistavarat kellarista ja laitoin hintalaput niihin, joista ne vielä puuttuivat. Kun Teneriffan matka on tehty, roippeet saavat lähtöpassit, sillä varasin viikkokirppispaikan niitä varten. Kevättä kohti tulee kuitenkin taas halu saada avaruutta ja tilaa kotiin, joten nyt on hyvä aika kuskata esim. tytön pieneksi jääneet talvikauden vaatteet kiertoon! Samassa innostuksen puuskassa laitoin joulukoristeilta tyhjäksi jääneen korin keittiön öljypulloille ja tein pari uutta purkkia kaapin järjestystä ylläpitämään...

Yksi nurkka ainakin ojennuksessa :) Loma on kivaa, kun ehtii tehdä näitä kodin pieniä "korjausliikkeitä" kaikessa rauhassa. Lenkkikin kulki tänään jälleen paremmin, kun sen sai tehdä hyvin nukutun yön jälkeen!

P.S.Teneriffan matkaa odotan muuten sitäkin syystä kovasti, että on hauskaa päästä testaamaan uutta kameraa kunnollisessa luonnonvalossa. Siellä toivottavasti aurinko paistaa. Aion ottaa tietokoneenkin mukaan, joten saatte reaaliaikaisia postauksia reissusta :)

Nyt kyläilemään! Kivaa iltaa!

Kommentit

Suositut tekstit