Glitteriä ruusuihin ja lanka puikoille

Etsin jo viime jouluna kimallesuihketta, jota voisi laittaa leikkokukkien ja kukka-asetelmien päälle koristeeksi. (Glitteriähän ei voi missään olla koskaan liikaa!) En löytänyt suihketta yhdestäkään kukkakaupasta, isoista marketeista enkä askartelukaupoista. Eilen etsin Suomalaisesta kirjakaupasta uutta kalenteria ensi vuodeksi, mutta näinkin hyllyssä glittersuihkepullon! Mieleistä kalenteria en löytänyt, mutta kimalle lähti mukaan.


Tänään sitten ruokaostosten lomassa ostin Reilun kaupan ruusukimpun viidellä eurolla ja siitä tuli glittersuihkeen ensimmäinen kokeilukohde :) Kyllä kimppu kahvipöydän koristeeksi kelpaa!Päivien entisestään hämärtyessä, valoköynnökset vain lisääntyvät meidän kotona :) Löysin vielä yhden tähtiköynnöksen olohuoneen tv-tason laatikosta, jonne olin sen viime talven pimeyden väistyttyä jemmannut. En edes muistanut omistavani sellaista! Pienet loistavat tähdet kiemurtelevat nyt olohuoneen tauluhyllyn päällä.

Myös neulomisen ehdin aloittaa piiiiitkän tauon jälkeen ystäväni avustuksella. <3 Hankin käsin värjätyn villalangan kesällä Fiskarsista, mutta en ole koko syksynä ehtinyt käynnistää neulontaprojektia. Tarkoitus on tehdä poncho hartioita lämmittämään. Ohje on helppo ja näppärä: sileää ja helmineuletta suorakulmion muotoon ja kun pituus riittää, lyhyempi sivu yhdistetään toisen pidemmän sivun reunaan. Jos lopputulos on edes jonkinlainen, esittelen sen sitten täällä blogissani. Saattaa tosin olla heinäkuun helteet käsillä, ennen kuin puikot vapautuvat tästä langasta... Katsotaan! :)


Uusi Kodin Kuvalehti ilmestyi tänään ja nyt sujahdan sen kanssa peiton alle. Sitten kun silmät sulkeutuvat: Hyvää yötä!

Kommentit

Suositut tekstit