Ibiza, osa 2

Kotona jo ollaan ja matkalaukut on purettu, mutta Ibizan matkan tunnelmista en aivan vielä aio luopua. Näillä helteillä onkin helppo kuvitella olevansa Välimeren saarella, kun päivällä parvekkeellakin oli niin kuuma, ettei siellä kärsi istua muutamaa minuuttia kauempaa. :)

Tällä kertaa ensimmäiset kuvat ovat Cafe del Marista, joka sijaitsee Ibizan saaren sillä puolen, josta voi ihailla kauneimpia mahdollisia auringonlaskuja. Voisi sanoa, että tässä on yksi Ibizan matkan must-kokemuksista! Kylmä drinkki, musiikki ja hiljaa taivaanrantaan painuva aurinko edessään sininen meri <3


Ibizalle - kuten ei muihinkaan Välimeren kohteisiin - tarvitse kesäaikaan juuri muuta pakata mukaan kuin hellevaatteita. Jos mekot on vähissä, Ibiza townista saa helposti hankittua kokoelmiinsa täydennystä. Valkoinen ja pastellivärit pitävät pintansa ja sopivat aina kesään ja kuumuuteen. Ibizalla ovat kovasti pop myös erilaiset punotut laukut. Niitä oli myytävänä tosi monessa kaupassa erimallisina, värjättyinä, kuvioituina tai ihan ilman mitään koristeluja. Itse ostin perinteisenmallisen aniliininpunaisilla hapsuilla koristellun olkalaukun. Kiva matkamuisto, joka sopii elokuun asusteeksi Suomessakin!


Myös klubeilla on omia liikkeitä Ibiza townissa. Pacha-kaupan kai voi jopa laskea jonkinlaiseksi nähtävyydeksi. Luulen, että kirsikkalogo on aika monen turistin tuliaiskassissa. 


Kai jossain vaiheessa täytyy antautua arjelle ja palauttaa mieleen, ettei elämä ole ainoastaan kylmiä Aperol sprizereitä auringossa, ystävien seuraa ja altaalla makoilua... mutta vielä on kesälomaa lähes kaksi viikkoa jäljellä ja aion antaa kiireiden odottaa sen aikaa vain yksittäisinä merkintöinä kalenterissa. Ja voi kunpa, voi kunpa eteen tulisi jo lähivuosina mahdollisuus päästä takaisin Eivissan saarelle (kuten katalonialaiset sen kirjoittavat)… <3 <3

Kommentit

Suositut tekstit