Lontoon matkavinkit: Notting Hill

Lontoon matkalta on vielä näyttämättä Notting Hill -kuvat! No ne löytyvät tästä ja täytyy sanoa, ettei Notting Hill ole suinkaan vähiten se syy, miksi Lontooseen olisi niin ihanaa päästä uudelleen. 

Me ehdimme Notting Hilliin vasta perjantaina alkuillasta, jolloin olimme jo aika väsyneitä koko päivän ohjelmasta. Kaupat olivat suurimmaksi osaksi ehtineet mennä kiinni torista puhumattakaan. Kävelimme Portobello Roadin läheisyydessä ja kävimme syömässä iltaruoan ennen taksikyytiä takaisin hotellille. 

Notting Hill on hyvin kuvauksellinen paikka ja jollain Portobello Roadin sivukadulla olikin blogi- tai muotikuvaukset meneillään. Omasta mielestäni kuvauksen kohteeksi riittivät jo pelkät talot, joita todella oli kaikissa eri väreissä <3 Jos voisit valita, muuttaisitko itse turkoosiin, siniseen, keltaiseen vai pinkkiin taloon? Vai jonkun niistä vastapäätä kadun toiselle puolelle niin, että ikkunasta voisi ihailla väriloistoa ihan milloin vain, kun mieli tekisi?
Viime viikonloppuna avasimme J:n kanssa veneilykauden, joten suurkaupungin kuvat vaihtuvat pian merimaisemiin myös täällä blogin puolella :) Kivaa viikkoa!

Anna

Kommentit

Suositut tekstit