Perjantai ja ansaittu vapaapäivä

Pitkästä aikaa vapaa perjantai ja aikaa kotoilulle. Töitä on ollut sen verran paljon, että koti on jäänyt liian vähälle huomiolle jo monta viikkoa. Olen sen tyylinen ihminen, että siedän aika pitkään epäjärjestystä (puolipuhtaita vaatteita tuolien päällä, kenkiä eteisessä sikin sokin, kirjoja siellä ja täällä), mutta jossain kohtaa tulee stoppi ja tunne, että nyt on saatava paikat kuntoon. Tällä kertaa tuo tunne iski muutama päivä sitten ja tänään vihdoin oli aikaa imuroida, viikata pyykit kaappeihin ja vaihtaa keittiöön puhdas pöytäliina - vain näin esimerkiksi muutaman työn mainitakseni...

Koiran tulon myötä keväällä jouduin myös käärimään olohuoneen lattialta ison karvalankamaton pois, sillä se oli liian houkutteleva kohde koiranpennun pissapuuhille. Keittiöstä ja eteisestäkin otin viime lopuksi matot sivuun, kun mitta täyttyi niiden jatkuvasta puunaamisesta. Nyt koirumme on kuitenkin jo 11-kuukautinen ja pissat tulevat ulos, joitakin yksittäisiä lipsahduksia lukuun ottamatta. Matot pääsivät takaisin lattioille! 

Kodista tuli taas kodinnäköinen ja tämän "juhlapäivän" kunniaksi kävin hakemassa kukat lähikukkakaupasta maljakkoon keittiönpöydälle. Tuoreita leikkokukkia parempaa pikasisustusta ei kai voi tehdäkään <3
Näissä kuvissa kukkamaljakko ei juutrikaan näy, mutta se on itse asiassa alun perin kynttilälle tarkoitettu pitkäjalkainen lasimalja. Luulin, että kynttilänvalo olisi siivilöitynyt kauniisti hopeoidun lasin läpi, mutta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tajusin, että kulho ei päästä valoa läpi lainkaan. Sittemmin se siirtyi kukkamaljakoksi ja olen huomannut, että kauneimmat ja maljakkoon sopivimmat kimput saa, kun ottaa maljakon mukaan kukkakauppaan. Tällä kertaa kävi jälleen niin! Ainakin Tulikukassa tämä osataan :) Sillä välin, kun kimppu syntyi, kävin ruokakaupassa eikä odotteluaikaa jäänyt yhtään. 

Olohuone muuttui maton myötä ja Pulla-koirastakin oli ihan pakko ottaa kuva, kun karvalankamatto tuntuu sen pyllyn alla niin miellyttävältä ;)


Viikonloppu edessä ja kuulin myös aamulla ystävän saamasta uudesta työpaikasta! Syyskuussa onnittelukukiksi sopivat mielestäni hyvin hortensiat, joten sinisävyinen sellainen matkaa tänään Espooseen :) 


Ihania vapaapäiviä kaikille! Nautitaan syysauringosta ja ruskan väreistä!Kommentit

Suositut tekstit