Lastenkutsujen valmistelua

Tyttöni täyttää ensi viikolla 8 vuotta ja hän toivoi, että kaverisynttäreillä olisi tänä vuonna koirateema. Kun perheessä on vain yksi lapsi ja näin ollen vain yhdet syntymäpäivät vuodessa, en tietenkään voinut muuta kuin suostua ideaan :) Monta kertaa olen miettinyt, että syntymäpäivien järjestäminen HopLopin tai Superparkin kaltaisessa sisäleikkipuistossa olisi varsin huoletonta, mutta sitten mieleen on aina hiipinyt ajatus siitä, kuinka nopeasti tämäkin vaihe elämästä viuhahtaa ohitse! Tuskin saan enää viittä kertaa enempää järjestää teemasynttäreitä, jonne puhalletaan ilmapalloja, koristellaan koti ja saadaan katras pikkuneitejä kylään!

Tämän vuoden järjestelyt alkoivat kaverilahjapussien koristelulla. Tarkoitus on piilottaa ympäri kotia koiran kuvia, jotka tulostin väriprintterillä. Kuvan löytänyt vieras saa lahjapussin, jonka kyljessä on sama kuva kuin löytyneessä paperissa.

Ostin ruskeita, pieniä paperipusseja Tigerista kuten myös Home made -tarroja, joita liimailimme pussien kylkiin. Lisäksi käytimme koristeteippejä ja lopputulos on mielestäni onnistunut :)

Seuraava työni on keksiä, mitä pusseihin laitetaan :) Jos teillä on hyviä ideoita kivoista kaverilahjoista muutaman euron budjetilla per henkilö, kertokaa! 

Sen jälkeen keskityn etsimään muuta koira-aiheista rekvisiittaa juhliin ja keksimään tietokilpailukysymyksiä - koirista tottahan toki! :) :) 
 

Kommentit

Suositut tekstit